Ben yukarıda aynı cihaz ve aynı IP'den kullanmaya devam ettiğimi yazmıştım hocam. Herkesin kapanma sebepleri farklı olabilir bilemiyorum ama ben burada sebepsiz kapanan birçok insanın yaşadığı durumu yaşadım ve hayatımda hiç hesabım kapanmamışken 2 ayda ana hesabım kapandı ardından açtığım tüm hesaplarda kapandı hiçbiri birkaç gün bile açık kalmadı. Bu süreçte 10-15 hesabın kapanması ile yapmış olduğum denemelerde son olarak açtığım hesapta 22 gündür kapanma yaşanmadı ve aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. Bunu da tüm o hesapların kapandığı telefon ve ip den yapıyorum. Bu problemi de nasıl çözdüğümü paylaşıyorum. Özetle bu şekilde.
Teşekkür ederim cevabın için kusura bakma bu olaydan dolayı gerginim biraz ondan eksik okumuşum postları, 2-3 gün sonra sizinle iletişime geçeceğim bu denemenizde başarılı olmanız sevindirici haber çünkü hadi diyoruz hesabı açmıyorlar cihazda başka hesapta açmıyorlar tam deliriyor insan, bunlara mahkum olduğumuz için de ayrı rezillik ama senelerin emeği var insan çok üzülüyor