Elinize sağlık hocam, genel tasarım gerçekten kaliteli ve premium hissi veriyor özellikle renk uyumu kart tasarımları ve font seçimi başarılı olmuş. Sadece birkaç ufak noktada gözüme takılan şeyler oldu.
- Header kısmı bana biraz sıkışık geldi. Menü öğeleri, logo, sepet, tema butonu, müşteri paneli ve kayıt ol butonu birbirine çok yakın duruyor. Biraz daha boşluk (padding/margin) verilirse daha ferah görünebilir.
- Domain sorgulama alanında uzantı sliderı biraz eski tarz duruyor. Daha modern chip/button görünümü veya otomatik kayan yapı olabilirdi.
Genel olarak standart bir tasarım. arka planda neler döndüğünü göremiyoruz o yüzden client tarafı için fikirlerimi yazayım.
Ben olsam ne yapardım şeklinde ilerleyeylim.
Öncelikle showcase durumunda bir script için her şeyden önce gerçek bir build alırdım. koca depoları cdn ile kullanmazdım.
bu heroları mobile bu şekilde taşımazdım. sebep kısmına gelirsek : koca koca kalın fontları kaydır kaydır daha 1 cümle bitmiyor.
aynı durum paket satış ekranında da var.
Genel bir kural vardır müşteri sitede aradığını maksimum 3 tıklamada bulabilmeli.
yukarıdaki atıyorum vds bakıcam

bu kaymış butona basmam sonra 10larda kategeroiden seçim yapmam
sonra yine kocaman bir heroyu kaydırmam ve paketlere ulaşmam sonra detayına bakam ve satın almaya karar vermem gerekiyor.

böyle durumda müşteri davasa bir dashboard içinde gezinir durur.
Tasarım göze iyi gelebilir fakat rahat kullanılabilir olması gerekiyor.
ışık var
Verdiğiniz Önemli Bilgiler İçin Çok Tesekkür Ederim İlk İşim Verdiğiniz Bilgiler Doğrultusunda Düzenleme Yapmak Olacak ❤️