dogukane44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mevcut uygulamam var, iyide kazanç ediyorum. Bireysel hesabım. Vergi istisnamda var. Şirket hesabına geçtiğim zaman; süre yokmu diyorsunuz yani?
Malatyanın neresinden ?

vergi istisnban versa Bence gayet güzel öyle devam et 14 günlük test çok uzun süre değil şirketin esktra bir sürü maliyeti var, ama şirket e geçersen bu süre direk otomatik olarak 0 düşüyor direk onaya gidiyor LTD yada LLC olman kafi DUNS kodunu alıyorsun geliyor paralı alırsan erken geliyor (. aracı firmalar var onlar alıyor hızlı ) yada sen başvuru yapıyorsun 20-30 günde geliyor onunla başvuru yapıyorsun bu kadar hem ios hem android DUNS a geçiyor tüm applerini oraya aktarıyorsun app transferden bir kaç gün içinde de onlar onaylanıyor hepsi bu kadar tabi bu arada ADMOB larınıda değiştirmen gerekecek Şirkete geçmen açısından tabi birde türkiye de reklam desteği falan var diyorlar LTD ŞTİ ye vergi muafiyeti falan var diyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum şirketi ilk kurarken bir kod var onla kurman lazım onla kurarsan destek vs de alabiliyorsun devletten reklam desteği vs de işine baya yarar bizim sitede birisi var bu işlere bakıyor hatta büyük bir proje için de sözde Bana yatırımcı bulacak hemde bunları anlatacaktı ama daha denk gelemedik kaldı öyle öğrenirsem yazarım sana da