Chakallstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece yavaş çalışması tek başına API’nin sahte olduğunu göstermez; proxy, yoğunluk, rate limit veya kullanılan model adı da aynı hissi verebilir.Önce aynı kısa promptu düşük temperature ile birkaç kez deneyin. Dönen model adı, usage/token alanları, hata mesajları ve stream davranışı tutarlı mı bakın. Sağlayıcıdan base URL, model listesi ve mümkünse istek/usage log ekranı isteyin.Claude Code tarafında da uzun context, tool kullanımı ve hata formatı genelde daha ayırt edici olur. Basit sohbet cevabı yerine küçük bir kod düzenleme/test senaryosu çalıştırıp aynı davranışı tekrar üretmek daha net sonuç verir.YapayZekaLab tarafında Claude, GPT, Gemini, Grok, GLM ve 40+ modeli tek API key/base URL ile panelden yönetebilirsiniz; bakiye ve istek takibini de aynı yerden kontrol edebilirsiniz.Genel deneme için https://yapayzekalab.org tarafını kullanabilirsiniz.R10 konusu: https://www.r10.net/hesap-lisans-ali...in-uc-o-o.html
Hiç bir şey anlamadım

OzgurOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende şuanda claude max var ve kadirr.dev üzerinden aldığım codex var
Bir de, şaşırtıcı derecede aynı işi yapıyorlar gibi ama fiyat farkı aşırı fazla. İstersen deneme al onlardan duruma göre claude alırsın boşa para harcama
Sanırım Claude gözümü korkuttu hocam Risk almayı pek sevmem de

Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GPT çöp diyen bu işi bilmiyordur hocam Son güncellemelerde codex frontend konusunda kendisini baya geliştirdi. Muhtemelen ay sonunda gpt5.6 modeli gelecek daha da kendini geliştirecek. Backend kalitesi zaten tartışılmaz
Ben çok memnunum ama çok kişi tavsiye edince sizlere de sormak istedim.

enessafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5.6 Geldiğinde bile Fable 5'in arkasında kalacak frontend tarafında ne yazık ki. Backend tarafında kullanmak en mantıklısı codex'i.
Bakalım hocam, sağolasın

OzgurOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basic promptlarla 3-5 rule ekleyerek claude a göre daha çok verim aldım frontendok basit şeyler ekliyorum , emoji kullanma premium iconlar kullan, profesyonel full işlevsel ve göze hitap eden bir tema vs vs

depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Claude pro kullanıyorum. Nedense alzaymer olmuş gibi davranıyor. Unutuyor, promptu yanlış anlıyor. Kafasına göre takılıyor. 4 aydır kullanıyordum iptal ettim bu ay. Benim kullanıcı deneyimim bu yönde.
ChatGPT daha mantıoklı gelmeye başladı bana