Başladığınız yolda başarılar dilerim hocam ben yaklaşık 15 yıldır sinema alanında çalışıyorum ve bu işte fiyat sizin işçiliğinize göre değişir. 1 dakikalık bir video 1 TL de olabilir 100 TL'de başka rakamlarda. Projenin kapsamına niteliğine göre değişiyor. Renk yaparsanız farklı fiyatlar eklenebiliyor. Size tavsiyem yolun başındaysanız bir yandan kendinize Davinci Resolve da renk ve kurgu yapmayıda alıştırmanızı öneririm ileride gerçekten güzel işler yakalarsınız.
Fiyatlandırmaya da gelecek olursanız kendi emeğinizi öldürmeyin bu iş el becerisi ve yaratıcılıktır o yüzden sizi memnun edecek fiyatı vermenizi öneririm, karşılıklı anlaşma sağlarsınız iş verenlerle. Piyasa ücreti budur diye fiyat vermek biraz yanlış olur bu tip işlerde.
Ben olsam bahsettiğiniz işi " 50-60 dakika ham bir görüntü geldi bunu 5 10 veya 15 dakikalık bir video haline dönüştürmek " ortalama 5-7 bin arasına yaparım ama projeye göre değişir bi film, reklam, klipse farklı olur, standart bi tanıtımsa farklı olur net bişey söylemek zor çok altına da inilebilir 2 katına da çıkabilir.