Site adresi: (özel mesaj ile)
Site satış fiyatı: 125000TL
Sitenin aylık getirisi: 5000 ₺ - 25000 ₺ Reklam çıkıldığında rakamlar 2 x yapmakta
Sitenin açılış tarihi: 20.02.2024
DA / PA Değerleri: 14/48
Kategori / sitenin içeriği: Sms Onay sitesi
Günlük hit sayısı: Konsol bağlanmadı fakat 1-50 arası günlük sürekli üye kaydı gelmekte.
Ziyaretçi kaynağı: Google ve diğer arama motorları
Domainin yaşı: 4
Domain Kayıt Tarihi: 29.01.2022
Domain Bitiş tarihi: 29.01.2027
Domain Register Firma: Wordpress
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil mi?: 1 ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:Özel yazılım
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:Yok

Not:
Siteyi yaklaşık 2 yıl önce R10 üzerinden 40.000 TL karşılığında satın aldım. Satın aldıktan sonra tasarım ve sistem tarafında ciddi geliştirmeler yaptım. Site geçmişte yaklaşık 3 ay içerisinde yatırım maliyetini fazlası ile çıkarmıştır.
Satış sonrası oluşabilecek yazılımsal konularda elimden geldiğince destek sağlayabilirim.
Site tamamen pasif bırakıldığında gelir performansı düşebilir. Bu nedenle aktif yönetim ve müşteri desteği ile çok daha verimli sonuçlar alınabilir.
Reklam çıkma konusunda elimden geldiğince yardımdı olurum.
Site İçin yapılanlar:
Günlük ödüllü Çark Sistemi eklendi. Kullanıcılar her gün çark çevirerek bakiye kazanabilmekte ve bu özellik kullanıcı bağlılığına ciddi katkı sağlamaktadır.
Seo çalışmaları tarafımdan yapıldı.
Default temadan çıkıp modern ve güncel tasarım dönüşümü yapıldı. Üye girişi yapınca sistenin farkını anlayacaksınız.
Üyelere popup mesaj gönderimi
Mobil uygulaması mevcut olup güncelleme sonrası yayına alınabilir durumdadır.Ama ben gerek duymadım
Neden satıyorum;
Sürekli seyahat halinde olmam nedeniyle siteyle yeterince ilgilenemiyorum. SMS onay sektöründe canlı destek ve ticket süreçlerinin aktif yönetilmesi önem taşıyor. Ayrıca farklı teknoloji ve dijital ticaret projelerime daha fazla zaman ayırmak istediğim için satma kararı aldım.