Merhaba,
Kanal dinleme ve içerik paylaşımı için bir yazılım geliştirdim. Sistem, belirlediğim bir Telegram kanalını kendi hesabımla dinliyor; gelen içerikleri özgünleştirerek anında kendi kanalıma paylaşıyor.
Bu konuda birkaç sorum var:

1. Günlük ortalama 30-50 gönderi paylaşıyorum. Yazılımı, kişisel kullanım için kayıtlı olan telefon numaramla açtığım Telegram hesabı üzerinden çalıştırıyorum. Doğal olarak ayrı bir oturum (session) oluşuyor. Hesabım aynı anda mobil, masaüstü ve sunucu üzerinde açık durumda. Bu kullanım şekli ne kadar riskli? Benzer şekilde çalışan ve uzun süredir sorun yaşamayan kişiler var mı? Bu arada Telegram API ID ve API Hash kullanıyorum.
  2. Kişisel hesabımı riske atmak istemiyorum. Bu nedenle ayrı bir numara kullanmayı düşünüyorum. Ancak fiziksel ya da sanal numara alındığında numaranın geçmiş kullanımını bilmek mümkün olmuyor. Günümüzde bu durum çeşitli riskler oluşturabiliyor.
Sizce bu senaryo için en güvenli ve sürdürülebilir çözüm nedir? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini duymak isterim.

Teşekkürler.