🚀 18 Ay Gemini AI Pro (Google AI Pro) Aktivasyonu
✅ 18 Ay Kullanım Süresi
✅ Kendi Google/Gmail Hesabınıza Tanımlanır
✅ Tamamen Kendi Hesabınız Üzerinden Kullanırsınız
✅ Aktivasyon Linki Tarafınıza Gönderilir
✅ Orijinal Google Aktivasyonu

📌 Nasıl Çalışır?
Satın alım sonrasında size özel oluşturulan aktivasyon bağlantısı gönderilir.
Bağlantıyı açıp kendi Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra üyeliğinizi birkaç saniye içerisinde doğrudan kendi hesabınıza aktif edebilirsiniz.
Bu sistemde;
❌ Hazır hesap verilmez.
❌ Herhangi bir aile planına dahil edilmezsiniz.
❌ Başkasının hesabını kullanmazsınız.
Üyelik tamamen kendi Google hesabınız üzerinde aktif olur.

💎 Avantajları
✔ Kendi hesabınızı kullanmaya devam edersiniz.
✔ Mevcut verileriniz korunur.
✔ Google'ın resmi aktivasyon sistemi üzerinden etkinleştirilir.
✔ Kurulum oldukça kolaydır.
✔ Aktivasyon işlemi yalnızca birkaç dakika sürer.

🛡️ Garanti Koşulları
⚠️ Bu ürün için 18 ay kullanım garantisi verilememektedir. Üyelik süresi 18 ay olsa da, bu süre boyunca kesintisiz çalışacağına dair garanti sunmak mümkün değildir.
Daha önce satışını yaptığım 12 aylık üyeliklerde de zaman zaman beklenmedik sorunlar yaşanabildiği için, 18 ay boyunca sorunsuz çalışacağını garanti etmem doğru olmaz. Bu nedenle müşterilerime yalnızca 1 ay garanti sunuyorum.
Bununla birlikte, yaklaşık 3 aydır aynı yöntemle aktif olarak kullandığım kendi Gemini AI Pro üyeliğim herhangi bir sorun yaşamadan çalışmaya devam etmektedir. Elbette bu, tüm hesaplarda aynı durumun yaşanacağının garantisi değildir; yalnızca kendi kullanım deneyimimi şeffaf bir şekilde paylaşmak istedim.
Amacım gerçekçi vaatlerde bulunmak ve müşterilerimi yanıltmadan satış yapmaktır. Bu nedenle garanti koşullarını açıkça belirtiyor, garanti süresi içerisinde aktivasyondan kaynaklanan herhangi bir problem yaşanması halinde gerekli desteği sağlıyorum.

📦 Stok Durumu
🟢 Stok Sınırsız
İstediğiniz adet kadar temin edebilirsiniz.

💰 Fiyat
100TL
📦 Toplu alımlarda özel indirim uygulanmaktadır. Alım adedine göre fiyatlandırma değişebileceğinden, detaylı bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

💳 Ödeme Yöntemleri
Kripto para ile ödeme kabul edilmektedir ve öncelikli olarak bu yöntem tercih edilmektedir.
Farklı bir ödeme yöntemi kullanmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Uygun olması halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

📞 İletişim
Ürün hakkında merak ettiğiniz herhangi bir konu varsa forum üzerinden özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirsiniz.
Dilerseniz, profilimde bulunan WhatsApp bağlantısı üzerinden de doğrudan ulaşabilirsiniz. En kısa sürede dönüş sağlamaya özen gösteriyorum.