👑+50.000₺ PASİF GELİR👑

✨ Sadece Günde 30 Dakika Ayırarak Ayda 50.000 TL Pasif Gelir Elde Etmeye Hazır mısınız? ✨

Merhaba R10 Ailesi,
Bugüne kadar bildiğiniz, birbirinin kopyası olan ve hiçbir işe yaramayan "YouTube ile para kazanma" eğitimlerini unutun. Size sadece teorik bilgi değil, ürettiğiniz ürünü doğrudan nakde çevirebileceğiniz, sonu alım garantili çalışan hazır bir sistem sunuyorum!

Platform dışında halihazırda satışını yaptığım ve ayda tek bir kişiden 30 kanal bile teslim aldığım bu özel sistemi ilk kez R10’da satışa sunuyorum.

📦 Eğitimin İçeriği ve Beraberinde Alacağınız Hediyeler
Eğitime katıldığınız an, süreç boyunca elinizin altında bulunacak devasa bir kaynak kütüphanesine sahip olacaksınız:
📘 A'dan Z'ye YouTube Shorts E-Book (44 Sayfa): Shorts algoritmasının tüm sırları, viral kanca (hook) taktikleri ve izlenme rekorları kıracak video yapıları.
📗 A'dan Z'ye Canlı Yayın E-Book: Canlı yayın açarak kitleleri kanala çekmenin ve algoritmayı tetiklemenin tüm formülleri.
📙 Video Edit Eğitimi E-Book: Bilgisayardan profesyonel, izleyiciyi tutan ve yapımı/editlemesi 10 dakikadan az süren videoları hazırlama rehberi.
📕 Aylık 50.000₺ pasif gelir rehberi
🎁 [BONUS] Yapay Zeka Görsel Havuzu: Canlı yayınlarınızda arka planda kuracağınız, algoritmanın sevdiği görsellerin benzerlerini yapabilmeniz için gerekli materyaller. (Almak için WhatsApp'tan iletişime geçiniz!)
🎁 [BONUS] Sınırsız Telefon Onay Desteği: Kanal kurulumlarında telefon numarası doğrulama hakkınız bittiğinde, süreçte tıkanmamanız için bize ulaştığınız WhatsApp hattı üzerinden size bu konuda tam destek verilecektir. )İlk bir ay)
🎁[BONUS] Gmail desteği ilk bir ay boyunca açacağınız her kanalın gmaili ni biz temin ediyoruz

Bomuslar ELITE MENTORLUK & VIP paketi alanlar geçerlidir

⚙️ Süreç Nasıl İşliyor? Biz Ne Yapacağız?
Öğrenim ve Üretim: Size Shorts videosu yapımını ve canlı yayın açmanın tüm inceliklerini A'dan Z'ye öğretiyorum. İlk kanalı beraber canlı bağlantı ile ben kuruyorum
7/24 Birebir Destek ve Analiz: Kanallarınızı adım adım inceliyorum. Hatalarınızı söylüyor, yapmanız gerekenleri nokta atışı iletiyorum. Yani yalnız değilsiniz, sürekli analiz desteği alıyorsunuz.
3-5 Günde Satışa Hazır Hale Getirme: Doğru taktiklerle kanalları 3 ile 5gün içinde piyasada minimum 4.000 TL'ye satılabilecek kıvama getiriyorsunuz.
Günde Sadece 30 Dakika: Her bir kanal için günde sadece yarım saat harcamanız yeterli!

❓ "Madem Bu Kadar Kazançlı, Neden Kendin Üretmiyorsun?"
R10 platformunda en çok sorulan ve sorulması da en haklı olan bu sorunun cevabını peşinen, tüm şeffaflığıyla vermek isterim. Cevap tamamen ticari ölçekleme ve zaman yönetimi ile alakalı:
Zaman Kısıtlaması: Benim günde sadece 24 saatim var. Kendi başıma günde en fazla 2-3 kanal üretip bunlarla ilgilenebilirim. Bu da benim için fiziksel bir ciro tavanı (limit) yaratıyor.

Kazan - Kazan (Win - Win) Modeli: Siz bana kanal üreterek harika bir pasif gelir elde ediyorsunuz; ben ise sizden aldığım kanallarla kendi ticari hacmimi ve teslimat kapasitemi büyütüyorum. Tek başıma ayda en fazla 30 kanal üretebilecekken, bu eğitim sayesinde kurduğum network ile ayda yüzlerce kanal tedarik edebiliyorum.

Kısacası, ben size balık tutmayı öğretiyorum çünkü tuttuğunuz balıkların hepsine talibim ve hepsini alabilecek devasa bir pazarım var. Siz tekil olarak kazanıyorsunuz, ben ise total hacimden kazanıyorum. Her iki taraf için de kusursuz bir ticaret döngüsü!

💰 En Büyük Avantaj: KANALLARI BEN SATIN ALIYORUM!
Dijital dünyada %100 başarı diye bir şey yoktur, dürüst olalım. Ancak bu sistemin %80 başarı oranı vardır.
İşin en güzel kısmı ise şu: Şartları karşılayan kanalları piyasa fiyatının da üstünde doğrudan BEN SATIN ALIYORUM!
Aradığım Kanal Şartları: 1.000 aboneyi geçmiş olması ve minimum 1.000 izlenen canlı yayınlara sahip olması.
Ödeme: Şartları karşılayan kanal başına ortalama 4.000 TL ile 10.000 TL arası ödeme yapıyorum.
Satış Zorunluluğu YOK: Kanalları bana satmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz piyasadaki diğer kanal alımı yapan kişilere veya R10 üzerinde farklı alıcılara da satabilirsiniz. Özgürsünüz!

⚡ Matematik Çok Basit: 3 günde sadece bir kanal hazırlayıp bana veya piyasaya satsanız bile, ayda çok rahat 50.000 TL pasif gelir barajını aşıyorsunuz. Sisteme zaman ayıran bazı öğrencilerim ayda 30 kanal getiriyor!

💳 R10 Lansmanına Özel Paketler ve Fiyatlandırma
Bu sistemde amacım sadece e-kitap satıp kenara çekilmek değil; benimle birlikte çalışacak, disiplinli iş ortakları kazanmaktır. Bu yüzden sistemi tamamen birebir destek ve alım garantisi üzerine kurdum. Kendiniz için en uygun çalışma modelini seçebilirsiniz:

🥈 1. PASİF GELİR AKADEMİSİ (En Çok Tercih Edilen)
Günde sadece 30 dakika ayırarak kendi kanal üretim ağını kurmak ve bana düzenli kanal satmak isteyenler için ideal ana pakettir.
✅ Tüm Eğitim E-Book'ları ve Kaynaklar
🔄 7/24 Birebir Destek & Detaylı Kanal Analizi: Kanallarınızı adım adım inceliyor, hatalarınızı söylüyor ve yapmanız gerekenleri nokta atışı iletiyorum
💻 İlk kanalınızı canlı bir şekilde ben kuruyorum
📽️ Video yapımını ve editlemesini canlı bir şekilde gösteriyorum
🤝 %80 Başarı Formülü: Shorts ve canlı yayın algoritmalarını tetikleme taktikleri.
💰 KANAL ALIM GARANTİSİ: Şartları karşılayan kanallarınızı 4.500 TL ile 10.000 TL arası fiyatlarla doğrudan BEN satın alıyorum.
🔥 Lansman Fiyatı: 4.500 TL
👉 Ticari Mantık: İlk ürettiğiniz kanalı bana ortalama bir fiyatla sattığınız anda, eğitime verdiğiniz tüm ücreti tek seferde amorti ediyorsunuz. İkinci kanaldan itibaren yaptığınız her şey size %100 net kâr olarak kalıyor.

🥇 2. ELITE MENTORLUK & VIP (Sınırlı Kontenjan: Sadece 5 Kişi)
İşi tamamen profesyonel bir fabrikaya dönüştürmek, benimle çok daha yakın ve öncelikli çalışarak aylık 50.000 TL barajını hızla aşmak isteyenler için hazırlanan özel pakettir.
✅ "Pasif Gelir Akademisi" Paketindeki Tüm İçerik, Kitaplar ve bonuslar
📞 Haftalık Birebir görüntülü Görüşme : Kanalınızı ekran paylaşımı ile canlı olarak inceliyor, stratejimizi birlikte çiziyoruz.
📽️ Video yapımını , editlemesini ve canlı yayınla ilgili herşeyi canlı bir şekilde ekran paylaşımı ile gösteriyorum
📈 +1.000 TL VIP Taban Fiyat Garantisi: VIP üyelerimizin ürettiği kanalları satın alırken, taban fiyatı doğrudan 5.000 TL'den başlatıyorum.
🚀 Öncelikli Alım & Hızlı Ödeme Hakkı: Sıra beklemeden, ürettiğiniz kanalları anında nakde çevirme ve öncelikli ödeme alma ayrıcalığı.
🔥 Özel İçerik & Materyal Havuzu: Videolarınızda telif ve spam riski olmadan kullanabileceğiniz, algoritmanın sevdiği hazır video/ses materyal kaynakları.
🔥 Lansman Fiyatı: 8.500 TL (Zaman kısıtlamam nedeniyle bu paket sadece 5 kişi ile sınırlıdır).

💬 Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.)
Soru: Sadece telefondan yapabilir miyim, bilgisayar şart mı?
Cevap: EVET, BİLGİSAYAR ŞARTTIR. Kanal kurulumları, video edit süreçleri ve özellikle canlı yayınların stabil bir şekilde açılıp yönetilebilmesi için orta düzeyde de olsa bir bilgisayara (Masaüstü veya Laptop) ihtiyacınız vardır. Sadece telefon üzerinden bu sistemi yürütmeniz mümkün değildir.

Soru: Eğitim harici ek bir sermaye, proxy, bot veya reklam maliyeti var mı?
Cevap: KESİNLİKLE HAYIR. Kanalları sıfırdan, tamamen ücretsiz programlar/siteler ve %100 organik yöntemlerle büyüteceğiz. Eğitim ücreti haricinde cebinizden 1 TL bile ek maliyet çıkmayacaktır.

Soru: Videolarda yüzümü veya sesimi göstermek zorunda mıyım?
Cevap: Kesinlikle hayır. Tamamen yüzsüz (faceless) ve gizli kanallar üreterek sistemi çalıştırıyoruz.

⚠️ Önemli Kurallar ve Kesin İade Koşulları
R10 platformunda ticaretin her iki taraf için de adil, şeffaf ve güvenli yürümesi adına kurallarımız nettir:

Bilgisayar Zorunluluğu: Bu sistemi yürütmek için bilgisayar kullanımı zorunludur. Sisteme dahil olan üyelerin bilgisayar temini kendi sorumluluğundadır.

Kesin İade Koşulu: Satın alınan ürün; indirilebilir E-Book'lar, dijital stratejiler ve anlık tüketilen bilgi içerdiği için, sistem teslim edildikten sonra HİÇBİR KOŞUL VE ŞART ALTINDA İADE KABUL EDİLMEZ. "Vaktim kalmadı", "Fikrim değişti", "Ben yapamadım" gibi kişisel gerekçeler iade kapsamı dışındadır.%100 bir kazanc garantisini yoktur

Süreç ve Sınırsız Dijital Destek Garantisi: Eğitimi alan her üyemize her zaman kesintisiz dijital destek verilecektir. Eğitimdeki adımları harfiyen uygulamanıza rağmen ilk denemede kanalı istenen kriterlere ulaştıramazsanız sizi asla yarı yolda bırakmıyoruz.birebir analiz, hata tespiti ve yönlendirme desteğimiz sınırsız şekilde devam eder. İade hakkı yoktur ancak hedefe ulaşana kadar yanınızda olma garantisi vardır.

Ana Konumuz ve referanslar https://www.r10.net/internetten-para...garantili.html

➡️ Satın Almak veya Aklınıza Takılan
ları Sormak İçin PM Gönderebilir ya da profilimdeki WhatsApp numarası Üzerinden İletişime Geçebilirsiniz