O ne demek ya. Valla Allah kolaylık versin hocam öyle usta mı olur. Ne demek teyzenin olduğu zaman gelirim. Bence siz yanınıza bir kaç erkek daha alın öyle bekleyin ustayı.
İş yerinde oluyorum işte. İş yeri de yakın. Bana usta geldi diye haber bile vermiyorlar. Şu şu yapılsın diye haberim olmadan karar verilen işlerin ödemesini ben yapıyorum. Kombiyi değiştiren kişi balkon camının da değiştirmesi gerektiğini söylemiş. Kendi adamını ortaya koyup komisyon almak için böyle bir şey söylemiş, oysaki değiştirmeye gerek yoktu. Bizimkiler de bu durumu anlamadan onay vermiş. Sonradan benim haberim oluyor. Balkon camının kenarını çekiçle çıkarıp yeni camı takmaya çalıştı. Oysa ki ısıtma makinesi ile ısıtılıp kenarlardaki metal plakalara zarar vermeden plakaların çıkartılması gerekirdi. Adamın yaptığı olmadı, metal plaka kenarlarının şekli bozuldu ve cam yanından çıktı. Taktığı camda güzel, hoş değil. Adam geldiğinde bana haber verirlerse parasını isteyip camı iade edeceğim. Haber vermezlerse artık vallahi bıktım ne yapacağımı bilmiyorum. Balkon camını sıfırdan komple değiştireceğim artık.