hocam fiyatı güncellemen güzel olmuş ancak bu tarz yöntemler denendiğinde instagramın güncel algoritmasıyla hesaplar belli bir süre sonra tekrar kapanabiliyor bu yöntemi uyguladıktan sonra hesap kapanması durumunda herhangi bir iade veya telafi garantisi sunuyor musunuz özellikle cihaz banı olan kullanıcılar için bu durum kritik bir öneme sahip
Hocam ben yontemde yapilmasi gerekenler ve yapilmamasi gerekenleri detaylica paylasiyorum ama sen benim soyledigim konulara dikkat etmezsen ve bu yuzden de kapanirsa ben nereden bilecegim yontemi soyledigin gibi uygulayip uygulamadigini. O sekilde malesef benim icin gereksiz bir durum olur. Acikcasi ben kendim bu sekilde problemimi cozdum siz de denemek isterseniz denersiniz.
Ufak ücret nasıl 700₺ hocam ücretsiz verdiklerinin de bir sürü insan varken bence 100-200₺ civarı bir şey yapmanız çok daha iyi olur hem hak da geçmez
Ufak ücret mi 700?
70 TL falan sandım
Benim ayni ad soyad ve kullanıcı benzerliği ile açtığım hesap 10 saniye sonra kimlik istiyor kapaniyor işlem garantisi varsa deneyebilirim. Farkli ad soyad ve kullanici haricinde oluyorsa işleme gerek yok
Yeni tek hesap mı açıyorsunuz , yoksa yeni açılmış 4-5 hesap aynı cihaz da mı ? Çünkü bende bir yol denedim , şuan yeni açtığım hesap sorunsuz ilerliyor maşallah , ana hesabımla birlikte. Ama 3-4 tane daha açarsam ne olur bilemiyorum
Hocam ben cihaz bani yedim. Her açtığım hesap kapaniyor. Sizin yöntem ile aynı cihazda 4 hesap kapanmadan barindirabilir miyim ve son fiyat ne olur?
hocam yöntemin işe yarayıp yaramadığını denemek isteyenler için bu yöntemi uyguladıktan sonra hesap kapanması durumunda herhangi bir iade veya telafi garantisi sunuyor musunuz 700 tl özellikle kapanma garantisi olmayan bir işlem için birçok kullanıcıya yüksek gelecektir
hocam fiyatı güncellemen güzel olmuş ancak bu tarz yöntemler denendiğinde instagramın güncel algoritmasıyla hesaplar belli bir süre sonra tekrar kapanabiliyor bu yöntemi uyguladıktan sonra hesap kapanması durumunda herhangi bir iade veya telafi garantisi sunuyor musunuz özellikle cihaz banı olan kullanıcılar için bu durum kritik bir öneme sahip
Sizden gelen yorumlar ve PM'den gelen mesajlar doğrultusunda hak verdiğim durumlar oldu ve fiyatı sizlerinde talep ettiği şekilde 200 TL'ye düşürmekteyim, bilginize.