BurakMEYDAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesinlikle bölgendeki telefonun ınternetıne bak hız testıne 5G'de ondan sonra bak
Hocam şöyle 3 operatörde aktif bakıyorum en iyisi turkcell ama mobil operatörde öyle bu boxlarda ya da sabit internetlerde mobildeki hızı zaten göremiyoruz.
Turk telekom vodafone 4,5 de dalgalı sürekli değişiyor 30-50 mbps arasında.

cobraus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bölgemde 5G olmasına karşın Turkcell superbox'ta 4.5G veriyor tek operatörde o olduğu için superbox'tan alıyorum interneti alternatiflerini bilmiyorum ama istikrarlı ve iyi bir hizmet alıyorum. Fiyat gerçekten hoş değil bugün 1.000mbps internet kullanan altyapıya sahip vatandaştan 2 kat fark ile 4.5G alıyorum. Telefon ile bu box'lara gelen sinyaller farklı mıymış neymiş ya da Turkcell'in uydurması ki bence öyle sonuçta sim kartı takıyoruz cihaza Telefon 970mbps alıyorken superbox 5G hizmeti veremediklerini söylüyorlar. Reklamlar şişirilmiş vaziyette.
Valla hocam çok kararsız kaldım uzun süredir turknet kullanıyorum mobıl faturalarda pahalı olduğundan box alayım yanımda fişe tak kullan yaparım diye düşündüm.

schwarzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkcellden şaşma hocam, türk telekom kullandım 5mbps alsam şükrederdim.
Hocam turkcell güzel fakat fiyatı da çok yüksek ve akk olarak sınırsız paketi yok eskiden vardı ve hız olarak 10-15 mpbs ydi. Şimdi bunlar yok malesef turkcellde.