muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Çok büyük dikkat eksikliği sorunum var video izleyerek ders çalışmak bana eziyet gelir

Son 10 yılın çıkmış sorularını çözüp ezberlesem bir faydası olur mu acaba
hocam doğrudan ezber yolu siber güvenlikte hardcoded bir savunma mekanizması kurmaya benzer esnek değildir ve ilk güncellemede patlarsınız sadece son 10 yılın sorularını ezberlemek size o soruların aynısı gelirse puan kazandırır ancak soru tarzı mantığı veya soru kökü biraz değiştiği an ki ösym bunu sıkça yapıyor elinizde hiçbir şey kalmaz dikkat eksikliğiniz varsa video izlemek sizin için işkence olur bu çok normal o zaman aktif öğrenme active recall yöntemine geçmelisiniz video yerine kaliteli konu anlatımlı kitaplardan okuyarak çalışın ve her okuduğunuz sayfadan sonra ben az önce ne okudum diye kendinize soru sorun ezberlemek yerine neden sonuç ilişkisini kurun tarihi bir olayı veya bir matematik formülünü neden öyle olduğunu kavrarsanız ezberlemenize gerek kalmadan zaten zihninize kazınır çıkmış soruları çözün ama ezberlemek için değil ösymnin o konuyu hangi pencereden sorduğunu anlamak için yani sorunun cevabını değil sorunun mantığını analiz edin ezber en zayıf savunma hattıdır mantık ise en güçlüsüdür