drmakarna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol soru çözün. Konfor alanınızda çalışmayın. Kendinize çalışma programı mutlaka oluşturun ama %100 uymak için kasmayın. Kendinizi bunaltmayın. Öğrendiklerinizi sürekli test edin gerçekten öğrenmiş miyim uzun süreli belleğe yerleşmiş mi sürekli test edin. Dinleyip geçince kısa süreli bellekte kalır kendinizi kandırmış olursunuz. Pomodoro tekniğini mutlaka kullanın. Notion ile kendinize kitap yapın not tutun ama her cümleyi değil. Bütün derslere mutlaka çalışın önemli önemsizi yok. Programı yapay zeka yapar zaten. Kendinize mutlaka zaman ayırın dizi izleyin doğada gezin. Dopamin yoksunluğuna düşmemeye çalışın. Ben 3 kere falan girdim
shadow_cyber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle bu bir sprint değil maraton o yüzden kendinizi en başta tüketmeyin temel stratejiniz şu olmalı konu çalışmak sadece işin %30'u geri kalan %70 tamamen soru çözümü ve analiz üzerinedir arkadaşların bahsettiği benim hocam gibi platformlar işin temelini atmanız için yeterlidir ancak asıl olay deneme çözmeye başladığınızda kopuyor yanlış yaptığınız soruları neden yanlış yaptığınızı tek tek analiz edip o konuya geri dönüp eksiği kapatmazsanız sadece soru çözmüş olursunuz öğrenmiş olmazsınız, ösym soruları konusunda haklısınız ancak piyasadaki çıkmış soru setlerini veya son 10 yılın sorularını incelediğinizde zaten soru tarzlarının birbirini ne kadar çok tekrar ettiğini göreceksiniz. benim size en büyük tavsiyem bir çalışma programı yaparken mutlaka yapay zekadan veya hazır planlayıcılardan faydalanıp bunu haftalık periyotlarla güncelleyin ve en önemlisi denemelerde aldığınız düşük puanlar sizi asla yıldırmasın, o puanlar sizin sınavdaki gerçek sonucunuz değil sadece o günkü eksiklerinizin röntgenidir. siber güvenlik dünyasındaki gibi; açıklarınızı (eksik konularınızı) ne kadar erken tespit edip yamalarsanız sınav anında sisteminiz o kadar güvenli olur. başarılar dilerim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Çok büyük dikkat eksikliği sorunum var video izleyerek ders çalışmak bana eziyet gelir

Son 10 yılın çıkmış sorularını çözüp ezberlesem bir faydası olur mu acaba