white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun sağlık sisteminin iyi işlemediğimiz kimse inkar edemez bence.

Amcamdan film istendi 8 ay sonraya gün verildi.

Kayınpederime doktor randevusu almak istedik 2 mi 3 hafta sonraya mı ne gün verildi.

Arkadaşımın yaşlı annesi kalçasını kırdı. Acılar içinde 4 mü 5 gün mü ne ameliyat için bekletildi. Amellliiyathanede yer yokmuş. Bu arada gördüklerimi anlatamam o gün. Allah kimseyi düşürmesin diye dua ettim.

Benim kendimi bildim bileli özel sağlık sigortam var çok iyi hizmet alıyorum. Kötü tecrübeler özelde de elbet var ancak oransal olarak çok daha düşük diye düşünüyorum.
Doğru hocam zaten dediklerinizin tamamı, normalde bende devlet hastanelerine gitmiyorum. Ama gerçekten ölüm riski taşıyabilecek acil durumlarda gerçekten de anında tedavi uygulanıyor. Daha küçükken bundan 10 - 15 yıl önce benimde kolum kırılmıştı saatlerce acilde beklemiştim hiç unutmuyorum. Yani özetleyecek olursam ölüm riski taşımıyorsa bekletiyorlar maalesef. Özellikle ekonomi, özgürlük ve birçok alanda övdüğümüz avrupadaki ve diğer ülkelerdeki hastanelerde acillerde çok daha uzun bekletiyorlar.