DsquaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam vallaha sağolasın en çok bilgiyi siz verdiiniz teşekkür ederim .... kötü dönemler geçiriyorum yaşım geçti baya 25 lere dayandım aile yüzünden okuyamadım iş kurmam lazım bunun tek yolu sermayeden geçiyor statüde yok mecburen böyle tarz şeylere başvurmak zorunda kalıyorum.KPSS girsemde şuan işte çalıştığım için kendimi KPSS veremedim çalışmadım . O yüzden büyük miktarda paralar lazım şuan asgari ücretin biraz üstünde çalışıyorum hani çıkıp birşeyi öğrenim başka bir iş ediniym desem onuda maddiyattan dolayı yapamıyorum para sıkıştırıyor beni ve işte burada sağlık sıkıntım ortaya çıkıyor 4 yıldır gece çalıştığım için galiba hipertansiyon var ddüztaban sıkıntım yok ama tansiyonu halletmem lazım.
Gemilerde çalışmayı araştır.. sağlam firma bulabilirsen onlarında parası güzel.. gerçi düz işçilere çok vermezler ama yine asgari ücretin 2-3 katını alırsın. Bizim akraba elektrik teknisyeni olarak gidiyor. 6 aylığına gider gelir arabayı değiştirir sonra yine devam oğlu büyüdü şimdi onu da göndermeye başladı ayrı ayrı gemilerde çalışıyorlar.