Montellada herhangi bir pişmanlık yok, açıklamaları hala çok küstah ve bizi aptal zannediyor.. Oyuncularımızda yüz kızarıklığıyla ilgili birşey yok ufak bir kozları olsa gecen hafta gene olduğu gibi halkı ve yorumcuları suçlarlar. Hacıosmanoglu , montella, hakan calhanoglu kerem gıbı ısımlerın artık mıllı takımda yerı yok, Hatta abartırsam arda güler bile yedek oynayabilir, Realde harıkalar yaratan ardanın mac ıstatıstıklerını açın bı kontrol edin berbat ötesi, Kaleci uğurcan cakırın yerı yok 5 şutdan 3 unu yıyemezsin böyle birşey yok. Kadroya alınmayan diğer oyuncular neden kadroya alınmadı soruşturulmalı. Bunlar olmadığı sürece türk futbolu 1 adım 1 gram ılerleyemezzz
Eskilerle kıyaslıyorlar utanmadan birde, Bizi eskiden brezilya felan eliyordu bugun neymiş topla %80 oynamışlar. Galatasaraylı olarak yazıyorum, EREN , UGURCAN , BARIS ALPER , YUNUS bu adamlardan gidip hesap sorulması gerekiyor, Özellikle son maçta hakan ve arda 2 lisinin ne yapmaya calıstıgını anlayan bana bir anlatsın.
Orkunun paslarına bu kadar ihtiyaç olan bıryerde neden orkun 86 da gırıyor. Biri bana hakan calhanoglunun ne işe yaradıgını anlatsın 2 maçtada bu adam koşmaz oynamaz şut cekemez paslayamaz oyunu sogutur gerı doner.
Size özeti anlatayım 2 defansımız var merih kaleye şut cekıyor, Diğer defansımız Abdülkerim orta kesiyor, Ve en ıyı şutu ceken 2 maçtada tek adam abdülkerim bu kadar yıldız oyunucunun oldugu yerde olay bu.
Tek nota veremeyeceğim adam mert müldür olur adamın kapasitesi zaten belli ve o kapasitenin üstünde oynamak ıcın elinden geleni yaptı.