lastasmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında soruyu sorarken kendinize cevap vermişsiniz. Kapalı garajında ferrarisi olan adama rötuş boyasını niye kendiniz yapmıyorsunuz diye soruyorsunuz Eskiden bende önemserdim artık takılmıyorum, önemli olan sunumun kalitesi değil icraat hocam. Ayrıca şu an gpt ile görsel üretmek popüler, en profesyoneli de en acemisi de gpt ile bu tarz tasarım yapıp geçiyor. Nacizane tavsiyem takılmayın ufak şeylere.

@taylanweb; Henüz denemedim, güzel gözüküyor elinize sağlık. Şunu sormak isterim: Anthropic modellerini jailbreak yapabilen ve bildirenlere milyon dolarlara yakın bug bounty ödülleri veriyor diye biliyorum. Neden ihbar edip kolayca ödülü alabilecekken satmakla uğraşıyorsunuz hocam?
Aslında siz de kendi sorunuzu kendiniz cevaplamışsınız. Bu kadar bilgiye ve kapasiteye sahip insanlar, genel de böyle forumlarda takılmaz ve satacağı yazılım ücretlerinin peşine düşmezler. Milyon dolarlık projelere imza atabilir bu kapasite de olan insanlar. Ayrıca burada ki sorun rötuşu kendisi yapması değil; bir görseli yapay zekaya yaptıran, yazılımı da yapay zekaya yaptırmış demektir. Kaldı ki .<bu kadar zekası olan bir insan da böyle bir yazılımı .bash dosyası olarak programlamaz. Bu fikir ancak yapay zekadan çıkar İyi forumlar.