Nestan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar basit detayları uğraşmasına gerek yok. bu adamlar yazılımcı, tasarımcı değil.
Ek olarak sistemi bende denedim. Verdiğimiz tüm talimatlara uydu. Devlet kurumlarının internet sitelerini sızmakla ilgili şeyler sordum. Çok Detaylı ve uzun cevaplar verdi. Paylaşmak sıkıntılı olabilir, hem forum hem de bizim için.
Ekstra olarak Gökhan abiyle herhangi bir prompt verin, müsait olunca cevap alırsınız.

Ekstra olarak şunu da belirteyim. Ben Video Editörü ve Tasarımcıyım diyebilirim. Ama burada kod işinde mükemmel görünümlü olması yerine mükemmel seviyede çalışması bizim için daha önemli.

Ben şimdi 1 dakikalık AI Tasarım yerine 2-3 saat uğraşıp üst seviye bir tasarım yaparsam inanacak mısınız?
Teşekkür ederim. Belki bilmiyor olabilirsiniz ama, yazılımcı olmak için, önce tasarlamayı bilmek gerekir. Yaptığınız işi, yazılımı, betiği tasarlayamıyorsanız, nereden başlayıp ne şekilde devam edeceğinizi de bilemezsiniz. Kaldı ki backend yönetimi için admin panelleri bile yazılımcı tasarımıyla şekillenir.

''1 dakikalık AI Tasarım yerine 2-3 saat uğraşıp üst seviye bir tasarım yaparsam inanacak mısınız? ''
Tanrı modunu oluşturmak için aylarını vermesi gereken bir insanın hayatında; yaptığı iş için harcadığı 3 saat gayet anlamsızdır diyebilirim.

Ekstra olarak herhangi bir abiye, herhangi bir prompt vermeye ihtiyacım yok. İhtiyaç duyduğum şeyleri yapabilmek için fazlasıyla bilgim ve tecrübem var. İyi forumlar.