Ben de şunu anlamıyorum; bu kadar kapasite, bu kadar yazılım bilgisi (bir çok farklı dil gerektirir), bu kadar donanım olan adamlar, tüm bu modelleri tanrı moduna alabilme kapasitesine/zekasına sahip olup, tüm bunları yapabiliyorlar, ama ne hikmetse hep şu görselleri yapay zekaya yaptırıyorlar... Ya ben de sorun var, ya da ''ferrarim var ama kapalı garajda..'' diyenlerde. Arkadaş bu kadar donanımınız, bilginiz varsa, bi zahmet şu tek sayfalık görselleri de kendiniz yapabilin ya. Konu tasarımında, konu açıklamasında ve yazılımında yapay zeka kırıntısı olanlar, gerçekten hiç inandırıcı olmuyorlar. Kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten dışarı. Ayrıca FABLE 5 diye de bir model bırakın Türkiye'yi, Anthropic çalışanlarında dahi erişime kapalı..
Aslında soruyu sorarken kendinize cevap vermişsiniz. Kapalı garajında ferrarisi olan adama rötuş boyasını niye kendiniz yapmıyorsunuz diye soruyorsunuz

Eskiden bende önemserdim artık takılmıyorum, önemli olan sunumun kalitesi değil icraat hocam. Ayrıca şu an gpt ile görsel üretmek popüler, en profesyoneli de en acemisi de gpt ile bu tarz tasarım yapıp geçiyor. Nacizane tavsiyem takılmayın ufak şeylere.
@taylanweb; Henüz denemedim, güzel gözüküyor elinize sağlık. Şunu sormak isterim: Anthropic modellerini jailbreak yapabilen ve bildirenlere milyon dolarlara yakın bug bounty ödülleri veriyor diye biliyorum. Neden ihbar edip kolayca ödülü alabilecekken satmakla uğraşıyorsunuz hocam?