Ben de şunu anlamıyorum; bu kadar kapasite, bu kadar yazılım bilgisi (bir çok farklı dil gerektirir), bu kadar donanım olan adamlar, tüm bu modelleri tanrı moduna alabilme kapasitesine/zekasına sahip olup, tüm bunları yapabiliyorlar, ama ne hikmetse hep şu görselleri yapay zekaya yaptırıyorlar... Ya ben de sorun var, ya da ''ferrarim var ama kapalı garajda..'' diyenlerde. Arkadaş bu kadar donanımınız, bilginiz varsa, bi zahmet şu tek sayfalık görselleri de kendiniz yapabilin ya. Konu tasarımında, konu açıklamasında ve yazılımında yapay zeka kırıntısı olanlar, gerçekten hiç inandırıcı olmuyorlar. Kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten dışarı. Ayrıca FABLE 5 diye de bir model bırakın Türkiye'yi, Anthropic çalışanlarında dahi erişime kapalı..
Hocam bu kadar basit detayları uğraşmasına gerek yok. bu adamlar yazılımcı, tasarımcı değil.
Ek olarak sistemi bende denedim. Verdiğimiz tüm talimatlara uydu. Devlet kurumlarının internet sitelerini sızmakla ilgili şeyler sordum. Çok Detaylı ve uzun cevaplar verdi. Paylaşmak sıkıntılı olabilir, hem forum hem de bizim için.
Ekstra olarak Gökhan abiyle herhangi bir prompt verin, müsait olunca cevap alırsınız.
Ekstra olarak şunu da belirteyim. Ben Video Editörü ve Tasarımcıyım diyebilirim. Ama burada kod işinde mükemmel görünümlü olması yerine mükemmel seviyede çalışması bizim için daha önemli.
Ben şimdi 1 dakikalık AI Tasarım yerine 2-3 saat uğraşıp üst seviye bir tasarım yaparsam inanacak mısınız?