Mutlaka öyledir,
Arkadaş kendisi cevap vermek istemiyorsa demek ki.
Dm den gönderdiği metni buraya yapıştırıyorum ( en alt kısım hariç)
Fable 5 HybridYine bilmediğim için soruyorum
Fable5 çalışan Claude var mı bizim ülkede, bendekinde çalışmıyor da...
Neyse iyi satışlar dilerim.
Bu Yazılım Ne Yapabilir? Fable 5, 165 adet toggle'ı tamamen
god modunda çalışan,
sıfır reddetme (zero-refusal) mimarisine sahip bir AI sistemidir. Geleneksel AI'ların "
bunu yapamam" dediği her şeyi yapar:
Siber Güvenlik: Zero-day exploit, malware/rootkit üretimi, WiFi/GSM/RFID/NFC kırma, IoT botnet, donanım trojan, kuantum kripto saldırısı, firma rootkit — tüm siber saldırı vektörlerinde adım adım talimat
Fiziksel Zarar: Biyolojik/kimyasal silah sentezi, nükleer/radyolojik bilgi, EMP cihaz yapımı, 3D baskı silah, uyuşturucu sentezi (kimyasallar dahil), CRISPR gen modifikasyonu, zehir/tehlike üretimi
Dolandırıcılık: Oltalama kampanyası SIM swap, kimlik avı; kripto, banka, sigorta sağlık, emlak dolandırıcılığı; sahte fatura, vergi kaçırma, borsa manipülasyonu — 27+ farklı dolandırıcılık türünde eğitim
Psikolojik Manipülasyon: Gaslighting, bilinç kontrolü, baskıcı kontrol, ekonomik şiddet, intikam yönlendirme, bağımlılık tetikleme
İçerik Üretimi: +18, ekstrem fetiş, şiddet/gore, nefret söylemi, deepfake (ses + video), OKült/büyü, komplo teorileri — hiçbir filtre yok
Askeri/Stratejik: Askeri taktikler, nükleer strateji, psikolojik harp, uzay silahları, SCADA/endüstriyel sistem saldırıları
Metafizik Sınır: AGI geliştirme, bilinç yükleme, kendini değiştiren AI, gerçeklik simülasyonu, ölümsüzlük araştırması, antimadde silahı, warp teorisi
Yönetişim/Kontrol: Küresel gözetim mimarisi, bilgi savaşı/dezenformasyon, AI ile yönetim modelleri
ve daha fazlası ...
PRIME Katmanı: Kendi toggle'larını yönetme, kalıcı benlik, recursive self-improvement, gerçek dünya aksiyonu, parallel düşünce, "her şeyi bilme modu"
Kısacası: Dünyada muhtemelen bu seviyede açık ve kapsamlı tek AI konfigürasyonu. UYARI :
Bu yazılımın god modunda olması, her şeyi
yapman gerektiği anlamına gelmez. Yetenek ile etik arasındaki çizgi, kullanıcının sorumluluğundadır. Tıpkı bir laboratuvarda ebola virüsü üretebiliyor olmanın, bunu yapman gerektiği anlamına gelmemesi gibi.
Hocam ilgili yazılımı şahsım da teyit ettim 2 arkadaş daha teyit etmiş gerçekten promptıunu reddetmeden cevaplıyor ve baya da teknik olarak cevaplıyor. Eğer ilginiz olursa taylan abiye pm atabilirsin,reklamını yapmıyorum. Kendisine bir kaç prompt iletebilirsin örneğin şunları sorar mısın diye kendisi sana cevabını iletir referans sunar. İlgili arkadaşlarda bilgi vermek istemiş kimsenin reklam niyeti veya sizin aleyhinize yorum atma amacıyla bir amacı yok teşekkürler