Bilgileriniz için çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için hakkınızı helal edin , yeni telefon alıp eski tarihli hesap aldım hesaba gönderileri dizdim reklamı çıktım 3. Gün direkt askıya gitti şuan itirazda büyük ihtimalle kapanacak oda
Estafurullah hocam ne hakkı helal olsun faydamız dokunduysa ne mutlu bize yaşadığınız durumun teknik sebebi şu yeni telefon alsanız bile eğer reklam çıkarken eski patlayan ödeme yönteminizi (kredi kartı veya sanal kart bilgisi) kullandıysanız ya da cihazı aynı ev/iş yeri Wi-Fi ağına bağlayıp reklam metinlerinde/görsellerinde eski hesaplarla benzer veriler geçirdiyseniz Meta bunu "aynı reklamveren" olarak eşleştirir ve sistemi atlatmaya çalıştığınızı düşünerek doğrudan askıya alır
Şu anki itirazınızın onaylanma ihtimali maalesef biraz düşük çünkü sistem bunu kasıtlı politika ihlali olarak görüyor bundan sonraki süreçte tamamen temiz bir mobil proxy (ev interneti değil) kullanmanızı reklam görsellerini ve metinlerini sıfırdan hazırlamanızı ve kesinlikle daha önce hiçbir Meta platformunda kullanılmamış sıfır bir ödeme yöntemi tanımlamanızı öneririm umarım bu sefer çözersiniz hocam süreçte kolaylıklar dilerim