Arkadaşlar selam, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Çok niş bir sektörde çalışıyorum ve yıllardır deneyimim var. bu işe sektöre girmek isteyenlere hizmet verip para kazanmak istiyorum. Araştırmalarıma göre eğer direkt işveren ile işçi adayını buluşturursam İşkurdan İK lisansı almak zorundayım bu yüzden bundan vazgeçtim.
Online olarak kişilere ücret karşılığında bu işe nasıl girilir nasıl başvurulur gibi süreçleri anlatsam, iş ilanlarının linklerini direkt göndersem, onlardan cvlerini istesem incelemek için bu bir sorun teşkil eder mi? Bir websitesi yapıp webform ile sorular sorup görüşme öncesi cv almak istiyorum bunla alakalı KVKK vs yükümlülükleri var mı?
Mesela bu işi şirket açmadan ne derece yapabilirim? CV oluştursam parayla , bu eğitime girer mi? Anladığım kadarıyla eğitim verince şirket açmak gerekmiyormuş muafiyet belgesi yeterliymiş.
yapmak istediklerim: cv oluşturma hizmeti, kişisel bilgilere göre insanlara yol göstermek, sorularını cevaplamak, iş ilan linklerini onlara direkt göndermek.
bir de diğer konu SSK bağkur vs zorunlu mu? Ben Türkiyede senede 2 ay kalıyorum yine de ssk zorunluluğu var mı? İkametgahım resmi olarak türkiyede ama vergi mükellefi olmak için 183+ gün kalmak gerekmiyor mu?
Şayet yurtdışında firma açıp ordan fatura kesseydim türkiyede yine vergi ödemek bağkur sorumluluğu var mı?
Bu konuyu kim iyi bilir nasıl yardım alabilirim?
teşekkürler.
Selamlar ,
İlk olarak bahsettiğiniz insan kaynakları faaliyetiniz için kurs veya sertifika zorunluluğu bulunmamaktadır. Burada iş veren ve iş arayanları buluşturma platformunuz yazılım hizmetleri ve web portalı kapsamındadır. Burada dikkat etmeniz kural KVKK verilerdir.
İş başvurusu için CV toplarken KVKK gereği açık rıza almak veya hukuki bir yükümlülük/meşru menfaat dayanağıyla işlem yapmak zorundasınız. Adayları aydınlatmalı, verileri sadece işe alım amacıyla kullanmalı ve süreç bitince verileri güvenle silmelisiniz. Bunun için bazı maddelere dikkat etmeniz ve maddelere istinaden verileri toplamanız gerekiyor. Örnek olarak ;
- Aydınlatma Metni: Adaylar size CV'lerini ilettiği anda (e-posta, kariyer sitesi veya elden) onlara bir Aydınlatma Metni sunmalısınız. Bu metinde verileri kimin, hangi amaçla işlediğini ve ne kadar saklayacağınızı belirtin
- Açık Rıza: Eğer CV'leri daha sonra başka pozisyonlar için veri tabanında tutmak (CV havuzu) istiyorsanız, adaydan yazılı veya dijital olarak Açık Rıza almanız gerekir. Sadece tek bir başvuru için alınan CV'lerde temel hukuki gerekçe "ilgili kişinin temel hakkına zarar vermemek kaydıyla veri işleme meşru menfaati" olabilir.
- Saklama Süresi: İşe alınmayan adayların CV'leri mevzuata uygun makul bir süre (genellikle 6 ay ile 2 yıl arası) sonunda imha edilmeli veya yok edilmelidir.
- Veri Güvenliği: Toplanan CV'ler şifreli ortamlarda tutulmalı, yetkisiz üçüncü kişilerin erişimine karşı korunmalıdır.
Bu web platformundan cv oluşturma ile193 sayılı Gelir Vergisi Kanununa 7338 sayılı Kanunun içerik üreticiliği istisnasına göre cv oluşturma faaliyeti ile bu istisnayı kapsamamaktadır.Ticari kazanç elde edeceğiniz için şirket kurmanız zorunludur. Hesabınıza gelen her ödeme için fatura kesmez ve vergilendirmeniz gerekecektir. Şirket kuruluşunuzdan itibaren bağ kur otomatik olarak aktif olacaktır. Aktif olarak. 4/A sgklı çalıştığınızda bağkur yansımayacaktır. 4/A>4/B olarak düşünebilirsiniz. İşten ayrıldığınız zaman 4/B Otomatik aktif olacak ve prim yansıyacaktır. Türkiye de vergi mükellefiyeti olmak için belirli bir oturma günü veya şartlar bulunmamaktadır. Şirket kurulduktan sonra şirket adresine vergi dairesi tarafından yoklamaya gelinmektedir. Yoklama olumlu tutulduktan sonra istediğiniz her yerden şirketinizi yönetebilirsiniz. Ülkeye giriş çıkma gibi durumunuzda söz konusu değildir.
Aklınıza takılan konularda yardımcı olmak isterim, saygılarımla.