Subpower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba; arkadaşlar bu gibi yasal haklarınızı bilmemekten dolayı neye sahip olduğunuzu sorgulamak ve savunmaktan kaçınmayınız

CİMER'den gelen bu cevap metnini paylaşmam tek başına bir sorun oluşturmaz. Yazıda görünen bilgiler zaten
  • Mahkeme kararına atıf,
  • Şirkete kayyum atandığı bilgisi,
  • TMSF'nin hukuki pozisyonuna ilişkin açıklama,
gibi kurumsal ve hukuki nitelikte bilgilerden oluşuyor. Bununla beraber de özetle TMSF nin CİMER aracılığıyla verdiği bilgiye göre ki ben burada zaten PWENDC nin TMSF nin atadığı yönetici kadroların bu izinleri vermediği için bu yöneticilerin işletme şekline istinaden yaptığım şikayet; TMSF bilgisayarları parçaları bağlamak tutumak rehin etmek bizim işimiz bizim kararımız yada görevimiz değildir burada muhattabın da PENDC dir diye de belirtiyor.

Ha şimdi bu duruma istinaden yaşayabileceğim tek sorun firmanın TMSF nin bu yazılı resmi açılması kararı (DEVLET KARARI CİMER İLE BANA TEBLİĞ EDİLEN) yok sayıp cihazı teslim etmemesi o zaman şuç teşikil eder ki bununla beraber tüm yasal işlemlerde DAVACI olarak resmi kurumlar karşısına çıkrız onda da yasal sürece göre hakkımı savunup geçmiş kayıp tazminleri ile beraber istemek olur.

KISACASI ARKADAŞLAR BU BANA VERİLEN CEVAP BİR ÖRNEK TEŞKİLİDİR DİĞER CİHAZI KALAN ARKADAŞLAR İÇİNDE! RESMİ VE YASAL YOLLAR VE ÜSLUB İLE HAKKINIZI MALINIZI İSTEMEKTEN NEDEN ÇEKİNİYORSUNUZ ?
Biz penDC den herhangi bir hizmet almıyoruz. Genel olarak bilgi vermek adına not ilettim. Aksi durumda zaten herkes kendi paylaşımından sorumlu.

Hakkınızda hayırlısı olsun hizmet alanlar olarak. Kısa sürede çözümlenir inşallah kazasız belasız.