Bence turknet çok pahali nedeni ise kaç tane şubesi var? Kaç çalişani var her şehire sanki şubeleri varmiş gibi para istiyor.
Turkcell kullanıyorum 1000mbps 750₺ Turkcell varken neden turknet kullanayım gereksiz, tabi alt yapi turk telekom olanlar için biraz mecburiyet oluyor.
Bence Turkcel’in zam geçişini bekleyin hocam

Ayrıca altyapı kurmak çok kolay bir iş değildir hocam. Düz mantık düşünmemek lazım. Şehirdeki binaların hemen hemen hepsine kutu kurdular. Bir sokaktaki bina sayısını sokak sayısı ile çarparsak ve bunu maliyete dökersek emin olun pahalılığının sebebini anlarsınız.
Katılmıyorum, interneti hızlı olabilir ama her yerde altyapısı yok. Desteği hızlı değil müşteri hizmetlerine ulaşamıyorlar. Çevremde günlerce kesilenleri görüyorum. Diğer çeteleşmişler yerine bunu severiz ama eksi yanları maalesef var.
Hocam bu firma tekeller kadar eski değil. Eğer gerekli ilgi bu yönde artarsa heryere yayılır. Ben 5 yıldır habersiz doğru düzgün bir kesilme yaşamadım. Sorun olduğu günlerde ertesi gün sabah gelinip halledildi 5 kuruş dahi para vermedim. 1000 mbps ilk geldiği zaman kendileri aradı paketinizle aynı paraya bunu alın diye. Bilgim bile yoktu.