EnteresanAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Snssosyal diye biri vardı her konuya damlıyodu şu kadara açarıs diye meğerse tokatçıymış Bu hesap açma işi yaptığını iddia eden kişilerin büyük çoğunluğu tokatçı oluyor dikkatli olun..
Evet ben görür görmez anladım ve arkadaşın tekini uyardım sonra bu da böyle güldü müldü hakaret falan etti hani sen iş bilmiyorsun diye biz de bilmiyoruz. Para kazanmayı bilmiyorsun fakir olmak nasıl falan gibi bir şeyler yazdı ergen ahahahahah

neseuslu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin gibilerden bahsetmediğim açık zaten. Forumda en son hesap açıyoruz diye konu açıp ortalıktan kaybolan 4-5 kişi var
asklayap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bu yüzden r10 dışı aradım ve birini buldum, 1 günde açtı fakat 3 gün sonra kapandı ki zaten belirtmişti, şimdi tekrar açmaya çalışıyor. Şu an hesaplar açılsa da kapanıyor o yüzden birini bulsanız da iş vermemeye önem verin çünkü garantisi yok.
Hocam gördüğüm her konunun altında insanları uyarmak için boşunuza para kaptırmayın diye yazdım insanları uyandırmaya çalıştım ama o kadar çok hesap kapandı ve konu açıldı ki; bazıları mağdur edildi malesef.