AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harbi sağlam proje +Emek kokuyor. Tebrikler ve başarılar diliyorum. 🎉🎊🔑💯
Üstadım, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bir dönem "Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik" diye bir konu açmıştık:
https://www.r10.net/site-server-admi...un-aliriz.html
O konuyu açtığımız gün ekip olarak üzerimizden büyük bir yük kalkmış gibiydi. Gerçekten tarifsiz bir mutluluk ve heyecan yaşamıştık. O zaman da söylediğimiz gibi, aslında her şeyin daha yeni başladığını biliyorduk.
Aradan yaklaşık 3-4 ay geçti. Açıkçası beklemediğimiz kadar yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Özellikle yurt dışından gelen talepler bizi oldukça motive etti. Ancak işin gerçeği şu ki hâlâ çok çalışıyoruz ve geliştirmeye devam ediyoruz.
SSL, E-Posta, Spam filtreleri, DNS yönetimi, Docker entegrasyonları ve daha birçok farklı sistem üzerinde sürekli iyileştirmeler yapıyoruz. Her kullanıcının ihtiyaçları farklı olduğu için geliştirme süreci de hiç durmuyor. İlk zamanlarda günlerimiz yoğun bug düzeltmeleriyle geçerken, bugün çok daha stabil bir noktaya ulaştık. Her yeni sürümle birlikte sistem biraz daha olgunlaşıyor.
Samimi olarak söyleyebilirim ki, hayatım boyunca hiçbir projeye Panelica'ya verdiğim kadar emek vermedim. Bu süreçte gecemizi gündüzümüze kattık. Hatta işin yoğunluğu nedeniyle hipertansiyonla tanıştım diyebilirim. Bu projenin arkasında gerçekten büyük bir emek, fedakârlık ve ciddi bir zaman yatırımı var.
Tekrar güzel sözleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.



klasweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gerçekten emek üstüne emek gelmiş, cıkan sonuç bambaşka, Elinize emeğinize sağlık, kullanmadan hoşuma gitti özellikle ssh izni, cloudlinux ve cloudflare, mumkün olan en kısa zamandan deneyeceğim.
ayrıca öneri olarak, wisecp ve whmcs için modül olursa daha iyi olur, aklıma ilk gelen kullanmaya karar verirsem wisecp için modülmü yazdırmam gerek diye kendime sordum.
Tekrar emeği gecen herkesin emeğine yüreğine sağlık.
Başarılar dilerim
Değerli yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederiz üstadım.
@AFNaNTiK; isimli arkadaşımıza da belirttiğimiz gibi, projenin arkasında gerçekten ciddi bir emek ve uzun bir geliştirme süreci bulunuyor. Şu anda hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumdayız ve aldığımız geri bildirimler genel olarak oldukça olumlu. Özellikle WHMCS entegrasyonu konusu kullanıcılarımız tarafından en sık talep edilen başlıklardan biri hâline geldi.
Aslında bu ihtiyacı karşılamak amacıyla tamamen açık kaynak kodlu ve geliştirilebilir bir otomasyon/faturalama sistemi olan PNLCS projesini başlattık:
https://github.com/Panelica/pnlcs
Şu anda iki firma aktif olarak PNLCS üzerinde testler gerçekleştiriyor ve bize düzenli geri bildirim sağlıyor. Ancak mevcut önceliğimiz Panelica'nın gelişimini sürdürmek olduğu için PNLCS tarafına henüz istediğimiz seviyede kaynak ayıramıyoruz.
İlk hedefimiz; WHMCS ve WiseCP'ye alternatif olabilecek, ücretsiz, açık kaynak kodlu ve modern bir faturalama sistemi oluşturmaktı. Fakat sektörde binlerce firmanın aktif olarak WHMCS kullandığını görüyoruz. Bu nedenle kısa vadede entegrasyon tarafında önceliğimizi WHMCS modüllerine verdik.
WiseCP için de elbette modüller geliştireceğiz. Ancak şu ana kadar WiseCP tarafında yeterince detaylı çalışma ve inceleme fırsatımız olmadı. Önümüzdeki süreçte ilk olarak gelişmiş WHMCS modüllerimizi duyurmayı planlıyoruz. Ardından WiseCP entegrasyonları ve son aşamada da PNLCS'nin kapsamlı test süreçlerini tamamlamayı hedefliyoruz.
Mevcut planlamamız doğrultusunda önümüzdeki 30 gün içerisinde ilk WHMCS modüllerimizi duyurmayı amaçlıyoruz.
Panelica'yı deneme fırsatı bulursanız görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyarız. Özellikle sizin gibi sektörün içinde yer alan, tecrübeli kullanıcıların geri bildirimleri bizim için gerçekten çok değerli.
Herhangi bir sorun yaşarsanız veya lisans konusunda desteğe ihtiyaç duyarsanız lütfen çekinmeden özel mesaj gönderin.
Tekrar güzel yorumlarınız, önerileriniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.