hyuuse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle teşekkür ediyorum etiketiniz için.

-

Claude Desktop&ClaudeCode, Codex Desktop&Codex CLI, VSCode, Cursor, Kiro Code fark etmeksizin tüm IDE&CLI'lar ile uyumlu +10 yapay zekayı sizlere sağlayabiliriz, Codex'i mi kullanıyorsunuz? platform değiştirmenize gerek yok kurulumu yaparız, Claude Desktop mu kullanıyorsunuz? hiç sorun yok kurulumları yaparız, gelin sizi zentio.dev ile tanıştıralım.
Hocam konunuzu gördüm. Konunuza yazmadan önce burada sormak istedim. Konunuzu baltalamak gibi hissetmemeniz için.
Bu soruları soruyorum çünkü forumda bu konu ile ilgili satış yapan çok arkadaş oldu. Hepsi de o dönemin en üst premium modellerini sattığını iddaa ediyordu. Çinlilerin free modelleri kendilerini opus 4.6'yım ve o günün artık en üst modeli ne ise oyum dedirtiyorlardı.
Gerçek Claude nasıl olabiliyor ? Claude kaynak kodunu mu buldunuz bir yerde. API'yi claude hesaplı bir şekilde satmıyor iken, yüksek limitler ile siz nasıl satabiliyorsunuz ?
Yani oturup meslek sırrınızı anlatın demiyorum illaki. Ama gerçekten claude 4.8'i kullandığına nasıl emin olabiliriz ? 1 günlük hesap açayım test edin demeyin hocam. 1 günde anlaşılabilecek bir şey değil. Kullanın sonucu görün de deseniz, ilk çıktığı zamanlarda bile çalışan kodu üretebiliyordu bu modeller. Chatgpt 4.1 bile harikalar yaratıyordu. Yani dediğim gibi işin püf noktasını anlatın değil derdim. Ama deneyin kendiniz göründen ziyade gerçekten claude 4.8 ve Codex 5.5 ile çalıştığımdan nasıl emin olabileceğim ?