bu büyük model saglayicilar millete ucuza bir sekilde almalarini sagladilar ama simdi her seyi kapattilar gibi. Eskiden millet bedavadan chatgpt hesap acip codex kullanabiliyordu ya da chatgpt business hesap acip (1-2 dolara satiliyordu), 5 seat olusturup onlari birlestirerek kullaniyorlardi (ben de cok kisa süre böyle yaptim) ama simdi hesaplari cok kisa sürede banliyorlar.. Garanti verenler de yüksek fiyatlardan satiyorlar. Zaten chatgpt business kalmadi. Aynisini perplexity'de de yaptilar. Zar zor uygun fiyatli buldum bir tane

)
@Chakallstr; arkadasla biraz konustum, kendisi orjinal API sagladigini söylüyor. Sagolsun bana biraz deneme kredisi verdi. Biraz test etme sansim oldu, gayet iyi görünüyor. Istedigin benchmark'i yapabilirsin diyor. Cok fazla zaman bulamadim daha derin testler yapmak icin, ama suana kadar gayet iyi göründü.
Normalde yuxor.dev kullaniyordum ama cok sorun cikarmaya basladi ve kalite de cok düstü (muhtemelen arkaplanda cin modelleri istekleri karsiliyor).
Model olarak codex 5.5'i cok begeniyorum, opus' 4.6'dan daha iyi calistigini düsünüyorum.