Kardeşim selamlar öncelikle Allah yardımcın olsun. Sana verebileceğim en iyi tavsiye şu şekilde olur. Her ilde ve hemen her ilçede İşkur merkezleri var. Buralarda senin bir temsilcin oluyor. Temsilcinin nerede ve kim olduğunu öğrenmek için İşkur E şube ye giriş yap sağ üstte isim gözükecek o kişi senin temsilcin. Kendisiyle görüş ve mesleğine uygun işler üzerine görüşebilirsiniz.
Mesleğin yok ise İşkur un meslek edindirme kursları var, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin de meslek edindirme kursları oluyor. Buralardan alacağın belgelerle de iş yapabilirsin. Çoğu istihdam garantili oluyor, özellikle belirtirler istihdam garantili kurs diye.
Başlangıç için bunları yapabilirsin. Yine sohbet edelim gelişmeleri değerlendirelim dostum. Saygı ve selamlar
Mesajın için cidden çok teşekkürler meslek diyebileceğim yaptığım işler mevcut örneğin sosyal medya içerik üreticiliği yaptım zamanında kendi youtube hesaplarımı kastım ve maddi imkansızlıklardan dolayı kanallarımı sattım, bi ara borsayla ilgilendim işlerim iyi gidiyordu yine maddi durumlardan ötürü parayı çekmek durumunda kaldım

Aslında hayatta anlatsam işim hiç rast gitmedi açık konuşmak gerekirse daha bir sürü mevzu var bunun üzerine ama şöyle söylemek isterim ki. Fabrikada da çalıştım esnafta da çalıştım ama bunlar sadece insanın aç karnını doyurabıleceği çalışma ortamları. Benim istediğim ise gerçekten şu an başlayıp ömür boyu o işin peşinden gidebileceğim işi yapmak istiyorum ve istesende artık herkes en az 3 - 5 yıllık deneyim istiyor. ne yapacağımı şaşırdım beynim patlamak üzere.