Selamlar,
Bu konuyu tamamen içimden geldiği için açıyorum.
@bilhost; ekibine gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Ne zaman bir konuda destek ihtiyacım olsa, saat fark etmeksizin çok hızlı dönüş yapıyorlar. Gecenin 2-3’ünde bile yazsam çoğu zaman 3-10 dakika içinde cevap alıyorum.
Sunucu tarafında bir sorun yaşadığımda sadece “bu bizden kaynaklı değil” deyip geçmiyorlar. Kendi sorunları olmayan konularda bile yardımcı olmaya, yönlendirmeye ve çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bu da benim için gerçekten çok değerli.
Ayrıca özellikle İbrahim T. abiye ayrı olarak teşekkür etmek istiyorum. Benimle ayrıca ilgilenmesi, sorularımı sabırla cevaplaması ve yaşadığım konularda ekstra yardımcı olmaya çalışması gerçekten çok kıymetli. Sadece destek vermekle kalmayıp, çözüm odaklı yaklaşması ve samimi ilgisi benim için ayrı bir güven oluşturdu.
Kısacası hem Bilhost ekibinin destek hızı hem de ilgisi gerçekten çok iyi. Böyle firmaların ve böyle ilgili insanların hakkını vermek gerektiğini düşünüyorum.
Bilhost ekibine ve özellikle İbrahim T.’ye emekleri, ilgileri ve destekleri için teşekkür ederim.
Sizde bu kalite için
Bilhost.com | Tıkla
Merhaba,
İlgili düşünceleriniz ve yorumunuz için biz teşekkür ederiz.
Bilhost olarak önceliğimiz müşteri memnuniyeti esaslı bir hizmet anlayışı olmaktadır.
Saygılarımızla,
Bilhost Bilişim Teknolojileri A.Ş.
Kesinlikle katılıyorum, kendileri ile alakalı olmayan bizden kaynaklı olan sunucu sorunlarında bile yardımcı oluyorlar direk. Tavsiye ederim firmayı