Lautz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar burada anonim olabildiğim için içimi dökmek istedim ben 24 yaşında bir gencim gerek ülke şartları gerek imkanlar doğrultusunda istediğim işleri bir türlü yapamamış normal Türk gençlerinden biriyim. Şu an para kazanabileceğim ve yapmam gerekenler neler sizce. Bir abi veya bir kardeş olarak verebileceğiniz tavsiye harekete geçmem için fitil sağlayacak tavsiyeniz, öneriniz neler siz benim yerimde şu an neler yapardınız. Gerçekten artık farklı kişilerin düşünce yapısına ve tavsiyesine ihtiyacım olduğunu düşünmekteyim. İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler
Kardeşim selamlar öncelikle Allah yardımcın olsun. Sana verebileceğim en iyi tavsiye şu şekilde olur. Her ilde ve hemen her ilçede İşkur merkezleri var. Buralarda senin bir temsilcin oluyor. Temsilcinin nerede ve kim olduğunu öğrenmek için İşkur E şube ye giriş yap sağ üstte isim gözükecek o kişi senin temsilcin. Kendisiyle görüş ve mesleğine uygun işler üzerine görüşebilirsiniz.

Mesleğin yok ise İşkur un meslek edindirme kursları var, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin de meslek edindirme kursları oluyor. Buralardan alacağın belgelerle de iş yapabilirsin. Çoğu istihdam garantili oluyor, özellikle belirtirler istihdam garantili kurs diye.

Başlangıç için bunları yapabilirsin. Yine sohbet edelim gelişmeleri değerlendirelim dostum. Saygı ve selamlar