Ben kendimi zayıf gösterir ve onu kışkırtırdım. Yani kendimi güçsüz zayıf korkak gösterdiğimde emiinimki durumu abartmaya başlardı, İlk önce ses kayıt cıhazları kullanır ve kesınlıkle vucudumun bır cok bolgesıne kucuk kameralar yerleştirirdim. Eğer birgün açık verir ve tamamen ispatlayabileceğim bir eylemde bulunursa dahada kıskırtır ve saldırmasını saglamaya calısırdım zayıf oldugumu dusundugu ıcın saldırırsa çeneye çok sert bir yumruk ama çeneye tek atış istiyorum, kamera olup olmaması onemlı degıl kendını savunmak ıcın atacagın tek yumrukla çeneyı kırmanı veya zayıflatmalısın, daha sonra kanıt ve vıdeolarla üstüne oynayabilirsin, Şimdi işin Başka bir boyutuna geçelim, bu cocuk senı işten atılsa dahi bırakmaz muhtemelen sen onun beyninde birşeye dokundun, geri kalan hayatındada ispatlayamayacağın rahat edemeyeceğimiz durumlar huzursuzluklar yaşamaya baslarsan ve psikolojinlede oynamaya kalkarsa, muhtemelen belli bir cezayı göze alıp tekerleklı sandalyeden kalkamayacak kıvama getirmen gerekebilir. Çünkü sen o adamı polise şikayet etsen dikkate almazlar, dava açsan kanıtın yok, ne yaparsan yap seni öldürse bile o hastalıkları hastane kayıtlarında görünüyorsa cezayı bile 3-5 yıl akıl hastanesinde geçirir. Ben en kötü durumda en az suç kaydıyla nasıl cıkabılecegıme bakardım. Ancak dediğim gibi sen ondan çok daha akıllı ve zekisin, en güvenli yoldan kışkırt kudurt ofkesıne yenılmesıne sebep ol ve kovdur.
Hocam dediğin gibi benim sayemde kovulursa veya zarar vererek ikimizde çıkarsak bu asla peşimi bırakacak birisi değil. Mesela bunu yumruk manyağı yap, ertesi gün gelir gizlice bir şekilde zarar verir. Hani şey oluyor ya haberlerde arkadan gelip bıçaklıyorlar, silah çekiyorlar öyle bir tip. E kardeşim uzak duralım diyorsun yok. Bilmiyorum hocam koskoca memlekette iş de yok değişeyim. Böyle lanet bir piyasa.