bi ara psp aldım, sonra o kadar sardı ki, oyunlar indirdim, sonra sıkılıp sattım, sonra tekrar canım istedi, bu böyle birkaç sefer devam etti, hem psp alıp satıyordum, hem oyun atıyordum insanlara

böyle böyle baya gelirim olmuştu, ps3 ve xbox da girdi işin içine, hem eğlenip hem gelir kazanmıştım, tabi her zaman olduğu gibi insanlar çıktı ortaya, verdiğim oyunları satmaya başlayan, benim gibi psp satan hızlıca çoğaldı ve kısa sürdü benim hikaye
kısacası insanların ihtiyacı olan çok niş alanlar her zaman çok para kazandırır, çevremde çamaşır üretip satmaya çalışan çok ciddi bilgi ve maddi birikimi olan insanlar eridi gitti, herkesin yaptığını yapmak da bazen kazandırıyor bazen kazandırmıyor, o yüzden niş alanlar kazandırır, gerçekten herkes bir şekilde ekmeğini yiyor.
mesela traş makinesi alıp berber berber gezmek iyi para kazandırabilir, berberler yüksek paradan alıyor, ama amazonda wahl makineler 300-500 bandında satılıyor, berberler daha kalitesiz ama kaliteli sandıkları makinelere inan 2k-3k harcıyor
50-60 bin tl harcamadan 10 bin tl harcayarak denenebilir.