Umarım sizinde ablanız eşiniz dostunuz bir kadın boşanırda bir çocukla ortada bırakılır ona da 20 bin lira gibi komik bir rakam verilip çocuğa bak deyip terk edilir. O zaman nasıl zor bir şey olduğunu anlarsınız. Babasının hayrına vermiyor verdiği 20 bin tl çocuğa bak diye veriyor. çalışmış! kadın hem çocuğa bakıp hem nasıl çalışacak ayrılmak isteyen o adam hayatını yaşayıp gününü gün ederken bu kadın 20 bin tl ile bırakılacak çok vicdansızsınız. bir kadının bir çocukla terk edilmesinin ne demek olduğunu anlamayacak kadar vicdansızsınız.
Sende benim eski kayınçolardan farkın yok. İlle de canını alacaksınız demi ?
Merak etme bende boşanma aşamasındayım sizin gibi düşünen bir ailesi var eski eşimin ille de can diyorlar. Ama bende sizin enişteniz gibi bir teklifte bulundum eski eşime kabul etmedi
şuan 0 kuruş alıyor ve babaevinde. Yemin de ettim zırnık vermeyeceğim diye. Senin ablan gibi eski eşimde çocuğu koz olarak kullanıyordu en son mahkemede benim avukat arkadaş bakamıyorsa çocuğu babasına teslim etsin dedi. Böyle şaşırıp kaldılar. Sizde öyle şaşırıp kalmayın sonra. Oldu olacak sana da enişten maaş bağlasın
Keza yorumunuzda sizinde başınıza gelir demişsiniz. Kuzenim ( Kadın ) boşandı 3 Çocuğu ile ayrıldılar. Kuzenim kuruş talep etmedi çalışırım çocuklarıma bakarım dedi bizde ailece destekledik destekliyoruz da. Olması gereken de bu zaten. Bak kuzenim evi kira 3 cocuk bakıyor bir de çalışıyor üstüne. Ablanıza bence sizde biraz destek çıkın birde çalışmayı denesin.