kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen namaz kıldığında kişi bende kılayım demiyorsa , ima ederek bir nevi psikolojik zorlama yapmayın o işin sonu iyi bitmez.

Huzur istiyorsan kendi işine bakacaksın. Yok öbür dünyada birlikte olacağız falan yok öyle bir şey , yok olup gideceğiz.

Eğer gerçekten inanıyorsan , Cennete gidiyorsan orada istediklerin olacaksa eğer mantıken eşin çocukların yanında olacak zaten.
Eğer olmuyorsa zaten mantıken yapacağın hiç bir şeyin anlamı yok.

Hoş diğer yandan Cübbeli Ahmetin dediği gibi olursa iş sıkıntı

https://www.youtube.com/watch?v=k5CPKWlra4Y
“Eğer gerçekten inanıyorsan , Cennete gidiyorsan orada istediklerin olacaksa eğer mantıken eşin çocukların yanında olacak zaten.
Eğer olmuyorsa zaten mantıken yapacağın hiç bir şeyin anlamı yok”

Hocam yazdığınızda benim inanıp yapmamla benim sevdiklerimizde mantıken nasıl yanımda olacağını düşündünüz pek algılayamadım. Herkes kendi yaptığı sorumlulukla ödüllendirilir veya cezalandırılır. ”Eğer olmuyorsa zaten mantıken yapacağın hiç bir şeyin anlamı yok “ yazmışsınız, bunu artık öldükten sonra görücez herkesin inancı düşüncesi farklı olduğu için. Fakat bu söylediğim her zaman için geçerlidir en ufak bi sınava girdiğimizde yüksek not aldığımızda sevdiğimiz arkadaşlarımızı da aynı üniversiteye alamıyoruz, düşük not aldığımızda da onları aynı üniversiteden gönderemiyoruz herkes kendisinden sorumludur.