Düşünmüyorum hocam çoğu öğrenci zaten keşke kazansınlar. Büyük şirketlerin yüz milyonlarca dolar vergi borcu siliniyor. Ondan dolayı öğrenciler yasal olarakta bence tamamen vergiden muaf tutulmalıdır. Belli bir yaşa kadar.
Hocam Öğrenciler vergi konusundan sonra ikinciler bence, son zamanlar 3-4 kişiyle çalıştım, sürekli tedarik yapıyordum, ürünlerde sorun olunca ortadan kayboldular, gerçekten hem maddi hem manevi yönden çok fazla mağdur oldum, şikayet konusu açsak da faydası yok. Neden? Çünkü öğrenci, kaliteli hizmet verme gibi bir dertleri yok. Düşünün ki 30K ya bir yazılım projesi yaptıracaksınız, öğrenciye mi yaptırırsınız, herşeyi tas tamam bir firmaya mı? Bence Firmaya, çünkü yarın öbürgün bir sıkıntı olunca elinizde telefon numarasından daha çok şey oluyor. Adres, Vergi Numarası vb ama öğrenci yarın çekip gittiği zaman mesajlarınıza bakmadığı zaman böyle numarasıyla bakışıp duruyorsunuz. (Tecrübeyle Sabit) 😄 Son zamanlarda çalıştığım kişilere öğrenci olup olmadıklarını soruyorum açıkcası.