Merhaba çok yakında , popüler olabilecek bir e-ticaret sitesi açmayı planlıyorum.
Genelde e-ticaret sitelerinde %90 Shopify ile ilerliyorum.
Fakat mevcut projede, shopify harici bir yazılım kullanmam gerekecek. (kullanılacak ödeme altyapıları shopify uyumlu değil)
Açık kaynak ve Woocommerce düşünüyorum.
Sorularım şunlar;
Günlük ortalama, 3 - 7 bin ziyaretçi girmesini planlıyoruz başlangıç olarak. Başlangıç olarak , 400 ürün eklenecek.
1- Siz olsanız, göz önünde olacak popüler bir e-ticaret sitesini woocommerce ile başlarmıydınız?
Türkiye'de hızlı bir bulut sunucuda barınacak site. Sunucu güvenliği ve bakımı ileri düzeyde sağlanacak.
Fakat yazılımsal olarak , woocommerce bazında Güvenlik olarak endişelerim var, açık kaynak olacağı için , dışarıdan gelen kötü niyetli girişimlere açık olacak.
Bu konuda , güvenlik ile alakalı önerileriniz nelerdir ?
2- Woocommerce haricinde, çok hızlı çalışan, ve özellikle mobil tasarım uyumlu, ödeme sayfası tek sayfada ve müşterinin çok hızlı ve kolay şekilde sipariş tamamlayabileceği farklı bir yazılım öneriniz varmı?
Shopifyda kafamız çok rahattı , binlerce kişi girse bile sistemin çalıştığından emin olarak, akşamları rahat uyuyorduk.