umay3707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatalı bilgi hocam. Sürekli al sat yaptığım için biliyorum. Konunun iban eklemekle ödeme almakla alakası yok. Siz hesabı satarken maili vermeyeceksiniz eğer sattığınız kişinin mailini yönetici olarak atayacaksınız. Bir adsense hesabında mail sahibi harici kimse iban ekleyemez. Yönetici olarak atadığınız kişinin yetkileri kısıtlıdır. Karşı tarafla anlaşırsanız o şekilde olur. Diğer türlü karşı taraf ilerde para çekmek istese o bölüme müdahale edemez mail sahibi sizsiniz çünkü. Ayrıca konu başlığında domain onaylı adsense yazıyor ama satışta domain verilmeyecek deniyor bir karışıklık var sanırım. Konu baltalamış gibi olmak istemem yanlış anlamayın.

Yukarıda resimde kullanıcı erişim düzeyi yönetici olduğu görebilirsiniz ve banka ekleyebildiğinide.
Domain onaylı adsense yazıyor ve domain vermeyeceğimi söylüyorum hata var mı burada anlamadım.

Kullanmayınca domain onayı siliniyor bir süre sonrasında, silindiğinde onaylı domain satmak istediğimde bu sefer domain onayı yok diye satamazsın diyorlardı.

Adsense hesabını satmak için domain ile websitesi ilemi satmak gerekiyor bunumu dediniz yanlış mı anladım.