Skulloger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar kaliteli ürün üretirsek üretelim doğru pazar olmadığı sürece hiçbir anlamı yok. bundan bunu çıkarıyoruz lakin her zaman doğru pazar bulunmuyor burada kısmen şans ve doğru zamanda doğru kişilerin de denk gelmesi gerekiyor.
Selam olsun,

Şöyle düşünsek mesela.
Siz beni tanıyorsunuz ve ben size güveniyorum.
Siz bir kitap yazacaksınız ama yayınevi bulamıyorsunuz. Ben size sponsor bulurum, yayınevi bulurum.

Sizin kitap yazmanız önemli öyle bir meziyetiniz olacak elbette ama ulaşım konusunda bağlantınız olmadığında istediğiniz kadar meziyetli olun kimseyle görüşme randevusu bile alamazsınız.

Ben şans olarak değil de insan olarak etrafımızda biriktirdiğimiz insan olarak bakıyorum.
Ben etrafımda bana değer katacak, benim değer katacağım samimi ve güven esaslı ilişkiler kuruyorsam ve siz benimle aynı düşüncelerle iletişim içindeyseniz bu şans değil biraz karakter meseledidir.
Hepimizin bir karakteri var elbette ve etrafımızda olan insanların toplamı kadar etki alanımız var.

Sizin doğru pazar, doğru kişi ve şans faktörünüz biraz sizin kalibrenizle ilgili bir durum.
Yanlış anlamayın sizin şahsınızla ilgili yazmıyorum genel manada bizim kalibremizle ilgili, kendimizi yetiştirmemiz, değerlerimiz, kültürümüz, önceliklerimizin sonucu inşa edilen doğal çevremizle.

Denk gelmek olarak değil de denk gelecek bir çevre yani demek istediğim ama yalancı, planlı ya da sahte değil.
Olduğumuz yani kendimizi yetiştirdiğimiz ve içinde olduğumuz kitle olaraktan.