Edit: Video

https://streamable.com/5as8ch?src=player-page-share

Bir tanıdık aradı, kafası yamuk bir yavru sokak kedisi için, veterinere götürür müsün bunu diye gecenin 11:30'unda, bir ton yol gidip aldım götürdüm.

1 ay geçti, gel zaman git zaman üniversitesine hastanesine yönlendirdi veteriner. Tomografi falan çekildi, birkaç uzman doktor gördü

En ucuzu 50K ameliyat parası istiyor, kulağında polip varmış. Kadın ben karşılayacağım demesine rağmen, ameliyat parasını duyunca çok pahalı diyor. Veteriner masrafı 1 ayda 30k tuttu orayı halledecek.

Bu kedi de yürüyemiyor, sağa dönüyor full düz gidemiyor engelli. Tek çare amaliyat olması.

Eşten dosttan 40 yılın başında para toplayayım dedim, ben gönderirim onlar isteyince, 300-500 tl attı 2 kişi şaka gibi..

Bu kediyi salsam mı? Ölür büyük ihtimal ama ne yapabilirim? Kime sahiplendircem, kara kara düşünüyorum kaç haftadır.

Instagram'da açsam yardım millet güvenip yardım eder mi? Herkes gülüyor 50k sokak kedisi için harcanır mı falan. Kafayı yiyeceğim artık, bu kedi ne olacak diye..

Kadına da bela ettin kediyi bana dedim, bir sürü kavga ettim Bir yandan üzülüyorum bir yandan bana kaldı tüm sorumluluk...

Zaten bir sürü kedi besliyorum, ev sokak. Var mı ucuz bir yer falan yapacak?