@elfiza; AI chat botları da aslında benden farklı düşünmüyor. Düşük değer, düşük emek, otomasyon sistemleri teker teker kapatılıyor. Burada emekten ve değerden kasıt farklı algılanabiliyor. Ayda yüzlerce dolar harcanan, çözmek için çok değerli tokenlar harcanan, promtlar denemek emekten sayılmıyor. Sonuçta ortada tamamen AI ile oluşturulmuş videolar çıkıyor. Ama ben mesela videomda belirttiğim gibi uçan pembe fillerden bir B-ROLL kullanabilirim veya farklı konularda. Yani olay kullanım şekli.

Sezgiatolye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle abone olduğum önceden eski hikaye kanallarına baktım adamların hep para kazanması kapanmış bırakmışlar öle en son yüklemeleri 1 2 ay önce yüklenmiş ama bitmiyorlarda başka yerden gene devam ediyorlar ilişki Kanal kapanmamasi içinde sanırım tek adsense tek kanal şeklinde ilerliyorlar
Bunun gibi araştırmaya kalksanız binlerce kanal görebilirsiniz. Kaldı ki bunların arasında dişe dokunur abonelere sahip olanlarda var. YouTube bir süreden sonra bakış açısını değiştirebiliyor. Konseptin spam nitelik taşıdığına karar verebiliyor. Özellikle YouTube konusunda çok katı bir politika güdülüyor şuanda.

dizianaliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni kurallar esnek. Yani ben öyle kurallar koydum ki diyor YouTube kafama göre yorum yapabilirim kanal hakkında diyor. Burada mesela herkese para evrmemek. Bahaneyi çoğaltmak. Arada açık kanallar olmazsa kimse yapmaz az kafayı çalıştırın yemleri görürsünüz. MCN kanallarına bakıp hele yola çıkmayın. Şu anda kendi sesinle yaptığın bir kanal hatta kedilerini çekip video attığın kanallar bile kapanıyor. YoUtube'da aratın görürsünüz.
Evet bu konuda ekip kesinlikle insiyatif kullanıyor. Büyük kanallara bakıp da karar vermek gerçekten yanlış. Mesela; yüzbinlerce abonesi olan bir kanalda argo kullanımıyla yeni bir kanalda argo kullanımı arasında da dağlar kadar fark var. Burada biraz da sizin YouTube camiasına giriş yapmanız gerekiyor. Politikalar katı ve ilerleyin zamanlarda çok daha sıkı hale gelecek diye düşünüyorum. Bununla ilgili de araştırmalarım var bir video hazırlamayı düşünüyorum