Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, mazbata sonrası ilk resmi toplantısını bugün (15 Haziran 2026) gerçekleştirdi. Saat 11.00 ile 16.00 arasında süren toplantıda yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı belirlenirken, kulübün gündemindeki acil konular da görüşülerek karara bağlandı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Başkan Aziz Yıldırım liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda Barış Göktürk Başkan Vekili, Mahmut Uslu ise Genel Sekreter olarak görevlendirildi.
Futbol operasyonları tarafında ise Fenerbahçe Futbol A.Ş.'den sorumlu yönetici olarak Feridun Geçgel'in, futbol şubelerinde ise Cihan Kamer'in görev yapacağı açıklandı. Diğer branşlar ve yönetim kurulu üyelerinin detaylı görev dağılımının önümüzdeki günlerde kulübün resmi internet sitesi üzerinden duyurulacağı belirtildi.
Kombine Satışları Başlıyor
Toplantıda alınan kararlar arasında 2026-2027 sezonu kombine satış takvimi de yer aldı. Buna göre yeni sezon kombine yenileme dönemi 17 Haziran 2026 tarihinde başlayacak.
Fenerbahçe yönetimi, görev dağılımının tamamlanmasının ardından tüm yöneticilerin kendi faaliyet alanlarında çalışmalarına bugün itibarıyla başladığını duyurdu.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, görev dağılımı ve diğer konularla ilgili detaylı bilgilendirmenin önümüzdeki günlerde resmi kanallar üzerinden kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.