Bonjour adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yapay zekaya danışın yüksek ihtimalle doğru tahmin ediyor. Aile hekimi ile başlayacaksınız sonra sizi yönlendirecekler.
TSK Sağlık yönetmeliği var eğer bu yönetmelikteki durumların içerisindeyseniz kimse zorla askere almaz.
zoryol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerliğe elverişli olmadığınıza daire belirtilen hastaneden heyet raporu alınması lazım. Aile hekimine başvurun yol gösterecektir.
SerkanYildzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sağlık muayensinde belgeleriniz varsa götürün. Doktora sunun o oraya yapacağı işlem ile askerliğe el verişlidir veya değildir diyecek. Sağlık yönetmenliğine göre el verişli değilsin lakin geri hizmet alanında görev verilir atama ona göre yapılır değiştiyse bilmiyorum. Ama bildiğim sağlık yönetmenliğine göre el verişli değilsin. Er/Erbaş havuz sistemine girdi ve muane sevki aldıysan mutlaka aile hekimine anlat durumu. Askeriyeye gittikten sonra elverişsiz alana kadar sağlığın söz konusu zarar görebilirsin. Herşeyi gitmeden önce yap. Mutlaka belgelerini hazırla kanıtsız iş yapma.

Teşekkür ederim hepinize.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orta kulak iltihabı için tedavi görüyorum, astsubay olmak istiyorum. 1 kulağımda duyma kaybı var, test yaptırmadım. Doktor ameliyat olman lazım damlalarla bitmeyecek gibi iltihap diyor ama ben pek damlaları kullanamadım ve bunu doktora söylemedim. Ameliyat olduğumda 1 kulağım tamamen duymayacak diyor doktor, bu durumda da astsubay olamıyorum. Kulağımda ağrı yok fakat sarı yeşilimsi akıntı var. Kulağımda hava olması gereken yerde iltihap varmış. Siz ameliyat oldunuz mu veya damla mı kullanıyorsunuz hocam banada bir fikir ve bilgi verebilirmisiniz size zahmet.
Kulak zarı problemi giderildi eğer zaten protes yerleştirilmesi duyma problemi olmayacaktı. Protes yerleştirildi o yüzden duyma kaybı oldu maalesef. Çok az denilecek kadar duyabiliyorum sadece, sizin durum farklı gibi gözüküyor bilmiyorum ama ihmal etmeyin derim.