Merhaba,
5 Haziranda aracımla yokuş çıkarken sağ taraftan hızla gelen bir araç bizim sağ çamurluğa çarptı ve aracı savurdu. Sağ köşede başka bir araç olduğundan dolayı sağ yolu görmek mümkün değildi. O da sokaktan hızlı geldi, fren sesi duymadım, çarptıktan sonra başka araca çarptı. Kaza raporuna da "karşı araç hızlı geliyordu ve bana çarptı" yazdı. Yani yalan söyledi. Olay komisyona gitti. Muhtemelen aracın sağ tarafta olduğunu ve geçiş önceliğinin bulunduğunu söyleyip dosyayı kapattılar. Tüm kusuru bana yazdılar. Hakkımı aramak için mahkemeye başvurmayı düşünüyorum çünkü başka itiraz hakkı yok. Fotoğrafları ekledim.

Reno Fluence benim araç, Kia Rio karşı tarafın aracı. Siyah Pejo ise çarptığımız 3. araç.

Sizin fikriniz var mı? Veya bana yardımcı olabilecek bir tecrübeniz? İki sokak da tek şerit. Benim gittiğim sokak cadde gibi ama adı sokak. Diğeri de binaların arasında kalan, çocukların oynadığı küçük bir sokak. Hatta sokağın diğer tarafında kasis var, fotoğraflarda ekli. İşe yarayan hangi bilgidir bilmiyorum, hepsini eklemeye çalıştım.

Benim sigorta 600 binlik. Aracımın masrafı 150 bin. Siyah da muhtemelen 50-60 bin. Hava yastığı araca çıkartacakları masrafı bilmiyorum.