Merhaba. Var olan hazır taban eticaret sitemi kendi bünyeme almak istiyorum. wordpress woocommerce de karşılıklı konuşularak karar verilecek bir temayı lisanslı şekilde satın alacağım. Bu temaya 4-5 eklenti kurulacak. Gerekirse eklentilerde lisanslarını alacağım. Türkiye lokasyonlu hızlı bir sunucu alacağım. Karşılıklı karar verilerek tema şekillendirilecek, eklentiler kurulacak, standart bir hazır taban eticaret sitesinde olan özellikler olacak, ekstradan fazla birşey istemiyorum. kendi banka sanal poslarım var. aracı firma kullanmıyorum. net gsm firmasından sms kullanıyorum. Kargolar için api değilde kargo takip numarası giriliyor takıp ikonuna basınca yeni sekmede kargonun takip sayfasında takip numaralı kargonun hareketleri açılıyor. Temiz bir kurulum ve ürünleri girdikten sonra seo ayarları. Ürünleri kendim girebilirim, var olan site panelimden excel export alabiliyorum, sağlıklı olursa kullanılabilir. Lütfen woocommerce harici bir sistem vs teklif etmeyin. tema yapım, sunucuya kurulum, seo, anahtar teslim fiyat yazın lütfen.