Play Store üzerinde hali hazırda mevcut olan ve ufak tefek admob geliri olan mobil oyunumu devredeceğim. Google ads ile reklam verdiğim dönemlerde (15 gün kadar verdim) günde 35-40 ₺ getiriyordu, reklamı kestiğimde ise 2.000 organik kullanıcı ile günde 1-2 bazen 7-8 tl kazandırmaya devam ediyor.
Nerdeyse tüm büyük futbol temalı youtube kanalları ile iletişime geçmeye çalıştım, ancak geri dönüş alamadığım için istediğim reklam çalışmasını bir türlü yapamadım.
Aynı zamanda websitesi üzerinden de oynayabiliyorsunuz, hem geliştirici hesabımdaki uygulamayı devredeceğim (GELİŞTİRİCİ HESABIMI VERMİYORUM, SADECE UYGULAMA DEVİR EDECEĞİM), hem uygulamanın açık kaynak kodunu vereceğim, hem domaini devredeceğim (futbolavcisi.com), veritabanı, frontend-backend herşeyi tam takır teslim edeceğim.
Websitesinden oynamak isteyenler için: futbolavcisi.com
Mobil uygulama üzerinden oynamak isteyenler için:
https://play.google.com/store/apps/d...footballhunter
2.035 kullanıcı
685 takım
24.268 futbolcu havuzu mevcut. Devralacak kişi için 2027 sezonuna uygun olarak kendi apim ile takımları ve futbolcu kariyerlerini yani havuzu güncelleyebiliriz.
Uygulamadan bahsedecek olursak; seçtiniz ülkeden ve liglerden futbolcu ya da takım tahmin etmeye çalışıyorsunuz. İpuçlarını açmak için coin harcıyorsunuz, reklam izliyorsunuz. 1V1 online düello modu ve günlük quiz modları da mevcut.
Eğer kitlesine ulaşabilirseniz muazzam bir pasif gelir kaynağı olabilir. Uygulama görselleri play storeda mevcuttur, denemek isterseniz indirip deneyebilirsiniz.
Tüm sistem için (websitesi backend-frontend açık kaynak, uygulama backend-flutter açık kaynak, domain devir, uygulama devir, mongodb veritabanı) istediğim fiyat 40.000 ₺ (Kurulumlarını kendi sunucunuza yapmalısınız, sunucumu devretmiyorum.)
Pazarlık sünnettendir, kendi tekliflerinizi iletmekten çekinmeyiniz.