eski evimde vardı taşınırken emlakçıya inatla sordum üsttekileri bir yaşlı teyze birde torunu var dedi 5 sene evvel fiyatlar sürekli artınca bende evi düğünden 3 ay önce kiraladım hazırladım.
biz gelene kadar teyze rahmetli olmuş ilk zamanlar dert etmedim ama tepemde sürekli yüksek sesle kahkaha sohbet
en son gittim dedim sohbetinize ortak olmak zorunda değilim diye bir iki üç bitmiyor
en son kapı yumruklamaya kadar delirttiler beni biz taşınmadan öncede karşı komşu aynı şekilde yapmış
en son yılbaşı gecesi sabah 4 eşim hamile zaten saat 4 kapıya dayandım diye git kime şikayet ediyorsan et dediler
senmisin diyen önce ev sahipleri amcalarını sonra babalarını aradım özürler vs konu kapandı
bu seferde tv sesi sonuna kadar açıyor biz evde tv izleyemiyoruz
aradım babasını söyledim yine geri aradı işten yeni gelmiş yemek yerken tv izliyor neye takılıyorsun diyor
ev son beyfendi ben sapık değilim gidip kızınızın ne izlediğini kapıdan dinleyip sizi aramıyorum sapık değilim dedi kapattı telefonu
sonra bir mesaj kaç kere evde erkek vardı gittiğimde sabahlara kadar sesler adam da inatla soruyordu erkek var mı evde diye taşınırken tek tek anlattım kızı izmire geri almış yönetici teşekkür mesajı atmıştı

o yüzden asla alttan alma hocam nasıl başlarsa öyle devam eder