Aynı durumdan bende muzdaribim hocam. Bende hem alt, hem de üst taraftan gelen sesler var. Misafir yoğunluğu ile başlayıp, çocuk çığlıkları ve koşmaları ile devam eden sabahında da 06:30'da temizlik yapılması ile döngüye giren bir sistemdeyim.
Aile huzurumuz kalmadı, evimi 4 aydır satılığa çıkardım satılmasını bekliyorum ama altın fiyatları kaynaklı çevremde alım yapabilecek kişiler yükselmesini bekliyor.
Kamu kurumlarının tamamıyla ikili ilişkim var; fakat hiçbiri sonuç vermiyor. Ses kaydı da alsanız, poliste çağırsanız değişen bir şey yok. Ve ben bu durumumu gündeme getirince aslında herkesin yaşadığı bir sorun olduğunu görmeye başladım.
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış, sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin, arkadaşların önerilerinin hepsini yaptım, o kadar tatlı dille uyardım, empati yapıyorum dedim ama maalesef hiçbir sonuç alamadım.
Ama şunu da eklemek istiyorum hocam.
Bu durum sadece apartmana uyumlu değil diye açıklanacak bir şey değil.
Tüm gece gürültü çıkartıp sonra gündüz uyumak ve bunu utanmadan yapmak eşeğin bile işi değil.
Çok büyük bir saygısızlık. İnsanın sağlığını da enerjisini de gününü de bozuyorlar.